All Points Bulletin

A játék látványos bandaháborúkkal, véres lövöldözésekkel, izgalmas üldözésekkel, hollywoodi filmbe illő letartóztatásokkal és persze rengeteg bunyóval várja az „MMOGTA”-ra éhes játékosokat.

Újra itt a késő esti galériamánia

A későn fekvők kedvéért újra itt az esti galériamánia. Van APB, Battlestations, Blur, Fight Night, Prototype, Red Faction, és minden más jóság!

All Points Bulletin - Facebookkal a közösségért

A Crackdown fejlesztőinek legújabb projektje egy PC-re és Xbox 360-ra készülő GTA-s MMO lesz, melyről most új érdekességeket árultak el a készítők.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

PS3-ra is elkészülhet az All Points Bulletin

A GTA játékmenetével felvértezett MMO az eredeti bejelentés szerint csak PC-re és X360-ra készül, viszont végre a PS3-tulajok számára is feltűnt egy reménycsillag.

All Points Bulletin

A Grand Theft Auto világát megalkotó David Jones-ról és új csapatáról, a Realtime Worlds-ről már olvashattatok sokat itt, a Gamekapcson. A Microsoft megbízásából ők készítették a Crackdown-t, de azért maradt még erejük párhuzamosan egy másik projektet is fejleszteni. Ez nem más, mint az All Points Bulletin nevű akciójáték, mely erősen laikus szemmel nézve, röviden összefoglalva egy online GTA lesz!