Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
1329476400

Konzolokra is megjelenhet a Guild Wars 2

Az NCsoft korábban mindig cáfolta a pletykákat, miszerint konzolos változat készülne a Guild Warsból, igaz, azt nem zárta ki, hogy egyszer majd készülhet ilyen verzió. A kiadó most egy üzleti konferenciahíváson gyakorlatilag megerősítette, hogy a Guild Wars 2 konzolokon is megjelenik.
1327334400

Guild Wars 2 - tavasszal indul a nyílt béta

Az ArenaNet végre előrerukkolt a Guild Wars 2 megjelenés előtti ütemtervével, ez alapján még tavasszal elindul a játék publikus bétatesztje, és a premierre is sor kerül az idei év folyamán. A 2012-es premierről már korábban is szó esett, eddig azonban ezt nem erősítették meg hivatalosan.
1321279200

Ilyen lesz a beszélgetés a Guild Wars 2-ben

Habár valószínűleg a beszélgetési rendszer nem az a dolog, ami a legtöbbeket érdekli a Guild Wars 2-vel kapcsolatban, ezért megpróbálom egy kicsit feldobni: mindkét új bemutatóban látszik egy-egy csöcsös csaj is! Amúgy meg a rendszer sem rossz egyébként.
1317142800

Még idén indul a Guild Wars 2 zárt bétája

Rengeteg rajongó várja már lélegzetét visszafojtva a Guild Wars 2 megjelenését, sokan a megváltót és az MMO-műfaj megreformálóját látják benne, mely végre megtörheti a World of Warcraft egyeduralmát. A fejlesztők azonban nem kapkodnak, arra viszont ígéretet tettek, hogy még idén indul a zárt béta.
1317052806

Guild Wars 2 - negyven perc az MMO-k jövőjéről

Az ArenaNet nem kapkodja el túlzottan a Guild Wars 2 fejlesztését, mely akkor indult el, amikor a 2005-ben megjelent első rész kiegészítői landoltak a boltokban. Bárhogy is vesszük, ez két évtized, s nem is múlt el nyomtalanul. A játék úgy néz ki, mintha egy offline RPG-vel lenne dolgunk.
1313949070

Sárkányölés a Guild Wars 2-ben

Az egyre újabb és újabb videókkal csak egyre jobban kiábrándulunk a Star Wars: The Old Republicból. Ami mellesleg oda vezethet, hogy a Guild Wars 2-t játszva kell kielégítenünk MMO-s igényeinket. Az új játékmenet felvétel ráadásul nagyon hangulatos, és remekül néz ki.
1313663766

GC 2011: Fergeteges látnivalók a Guild Wars 2-ről

A Guild Wars második része is méltán állhat be a GamesCom legjobbjai közé, a most érkezett ötperces trailer és a temérdek kép annyira meggyőző, hogy szívünk szerint már most rávetnénk magunkat a játékra. Persze ez nem lesz olyan egyszerű, a játék ugyanis még mindig nem rendelkezik végleges dátummal.
1309262411

Guild Wars 2 - víz alatti csihipuhi-montázs

Ahogy arról a múlt hétvégén beszámoltunk, az ArenaNet hatalmas tenger alatti világot kreált a Guild Wars 2-ben, melyet a játékosok egy speciális légzőkészülék segítségével be is barangolhatnak. Egyedi küldetések szólnak ide, vízi szörnyekkel, fulladás nélkül. Lássuk mozgásban is!
1309015822

Vízalatti csaták a Guild Wars 2-ben

Az ArenaNet fejlesztője, Jonathan Sharp egy elég érdekes posztot dobott ki a Guild Wars 2 hivatalos oldalára. Eszerint a népszerű MMO folytatásában a víz alá merülhetünk, hogy ott is adjunk az ellenség arcának. Lemerülhetünk, úszhatunk - anélkül, hogy a levegővétellel foglalatoskodnánk.
1308144600

Nem kap dobozos kiegészítőket a Guild Wars 2

Új üzleti modellel rajtol el a Guild Wars második része, az eredeti játékkal ellentétben a folytatáshoz nem jelenik majd meg különálló, dobozos kiegészítő, minden extrát digitálisan szerezhetünk be a Guild Wars 2 online boltjából. Persze ez nem jelenti azt, hogy a rajongók gyérebb tartalomra számíthatnak.