Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
1347828051

Guild Wars 2 teszt

A Destiny’s Edge céh legendás tagjai egyszer már megakadályozták, hogy az Ősi Sárkányok elpusztítsák a világot, ám a hősök csoportja mára széthullott. Zhaitan, az egyik bestia most újra készen áll arra, hogy leszámoljon Tyria lakosaival. Több ezer kalandor hivatott arra, hogy egyesítse a dicső céhet és megismerje saját küldetését.
1347627600

Már kétmillió vásárlónál tart a Guild Wars 2

Alig jelent meg két hete, óriási népszerűségnek örvend a Guild Wars második része. Mint ismert, a NCsoft a tökéletes online élmény érdekében kénytelen volt korlátozni az eladásokat, mostanra viszont újra kapható a játék, a hír pedig kétmillió fölé tornászta az eladások számát.
1347375641

Guild Wars 2 - újra kapható digitálisan

Az idei év legnagyobb MMORPG-durranása, a Guild Wars 2 újra megvásárolható közvetlenül az ArenaNettől, miután hosszabb időre felfüggesztették az árusítását. A szerverek egyszerűen nem bírták szuflával a beáramló játékosokat, az üzemeltetőknek rendbe kellett szedniük magukat.
1347278400

Az élen nyitott itthon a Guild Wars 2

Remekül nyitott itthon a Guild Wars 2, a játék azonnal a legkeresettebb címmé vált a magyar játékosok körében. Meglepően jól rajtolt a Madden NFL 13 is: az idei szezont feldolgozó amerikai focis játék a hetedik lett. Itt az ősz, úgy tűnik, a játékeladási toplistán is pörögnek az események.
1346224529

Máris egymilliónál tart a Guild Wars 2

Noha a Guild Wars második része csak tegnap rajtolt el, a játékhoz korábban hozzáférők létszáma alapján már tudnak eladási számokat mondani a fejlesztők, akik egyúttal ezzel magyarázzák azt is, hogy az első napokban nem volt éppen sima a játékélmény. Már dolgoznak a hibák kijavításán, mondják.
1346068800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!
1342789255

Befutottak a Guild Wars 2 intrói

Kézközelben van a várva-várt Guild Wars 2 megjelenése - az utolsó bétateszt a hétvégén zajlik le. Az ArenaNet most pedig közzétette az MMO-ban szereplő négy faj bevezető animációit, melyek egy igazán emlékezetes kaland képét festik le előttünk, s egyben a háttértörténetről is lehull a lepel.
1341835874

Guild Wars 2 - Jeremy Soule négy lemezen

Nemcsak a gyűjtői változaton keresztül lehet majd hozzájutni a Guild Wars 2 soundtrackjéhez, a játék zenei aláfestéséből egy négylemezes kiadás is megjelenik, amit 30 dollárért vesztegetnek. Ami még fontosabb, hogy az anyagért Jeremy Soule felelős, aki az első példányokat dedikálja is!
1340895634

Megvan a Guild Wars 2 megjelenési dátuma

Egy igen régi adósságát törlesztette ma az ArenaNet, amikor is leközölte a Guild Wars 2 véglegesnek tűnő megjelenési dátumát. A hosszú évek óta vár jeles nap kereken két hónap múlva esedékes - talán az idei MMO-k legkiemelkedőbb darabjával lesz dolgunk nyár végén.
1330351203

Guild Wars 2 - a tárgykészítés művészete

A sajtó munkatársai már javában nyomják a Guild Wars 2 aktuális bétaverzióját, innen származik a következő felvétel is, melyben a fegyver- és páncélkészítés rejtelmeibe vezetnek be bennünket. A nagyközönség egyébként rácuppant a kétnapos bétaregisztrációra, már egymillióan jelentkeztek.