Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer

Az első részhez képest kissé langyos - mégis jó - Neverwinter Nigths 2 kiegészül! A folytatás 2007. őszén jelenik meg, s a Mask of the Betrayer alcímet fogja viselni.
Típus: RPG

Mai hack: betörtek a Bioware-hez is

Lassan önálló rovattá fejlődik oldalunkon az újabbnál újabb hackertámadások ismertetése, így nem lepődtünk meg azon, hogy ismét egy behatolás ütötte fel a fejét. Ezúttal a Bioware érintett, és a Neverwinter Nights egyik régi fórumán lévő 18 ezer felhasználói profil került veszélybe.

Új kiegészítő készülhet a Neverwinter Nights 2-höz

Bár az Atari már a harmadik részt is fontolgatja, a tényleges munkálatok megkezdése előtt mindenképpen szeretne még egy kiegészítőt csináltatni a készítőkkel.

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Kémes játék a Neverwinter Nights 2 fejlesztőitől?

Az Electronic Gaming Monthly legújabb számában olvashattunk arról, hogy az Obsidian új kémkedős játékon dolgozik - hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett.

Elkészült a Neverwinter Nights 2 kiegészítője

Az Obsidian büszkén jelenti, hogy végre befejeződtek a Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer fejlesztési munkálatai, a játék kész a sokszorosításra.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

Hétfő esti képözön

A hét elején igen nagy pangás van képek terén, de azért sikerült összeszednem 200 darab képet kisebb, illetve nagyobb nevű játékokról.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer

Nem is volt oly rég, hogy az Obsidian csapata (akiknek anno a KOTOR2-t is köszönhettük) előrukkolt a D&D világ egyik legjobb szerepjátékának, a 2002-es Neverwinter Nights-nak folytatásával. Alig lélegezhettünk fel az Oblivion kiegészítőjétől, most ismét egy expanzióra invitálnak minket, ezúttal azonban a tél nélküli birodalom lesz az úti cél.

Kiegészül a Neverwinter Nights 2 - már hivatalos

Egy pár héttel korábbi interjúban olvashattunk utalást vele kapcsolatban, így nem is olyan meglepő, hogy kiegészül a Neverwinter Nights 2.