Test Drive Unlimited 2 PC, PS3, X360

Gyors kocsik, egzotikus tájak és az élet minden luxusa, ez veszi körül a szuperautó tulajdonosokat minden nap. Az Eden Games legújabb játéka ebbe a csodás világba kalauzolja el az Xbox 360, PlayStation 3 és PC tulajdonosokat.
1295449200

Test Drive Unlimited 2 - az első 10 perc

A Test Drive Unlimited 2 is egyike azoknak a játékoknak, amelyekből annyi video érkezik, hogy mire megjelenik a végleges anyag, már megunjuk. Azaz megunnánk, ha nem lenne ilyen jó mindegyik. Most felkerült a netre a játék első 10 perce, rendesen, in-game formában.
1294815639

Test Drive Unlimited 2 - a második fejlesztői napló

Az Eden Games a csodás aszfaltszaggatókat és a playboy-életet fűzi össze, olyan hitvallást tálalva a játékosok elé, ami nagy valószínűséggel soha nem fog nekik megadatni. Az Atari fejeseinek viszont igen, ha bejön a koncepció. Most a fejlesztők beszélnek az eltérő körülményekről és a vezethetőségről.
1294324913

Test Drive Unlimited 2 rajongói verseny indult

Az Atari idén januárban újraindította a Test Drive Unlimited 2 rajongói versenyét, amely a Superfan Showdown Fan Contest nevet viseli. A feladat egyszerű, és mindössze egy regisztrációra, illetve némi kreativitásra van szükség hozzá - a részleteket errefelé találod, fáradj beljebb!
1293453036

Test Drive Unlimited 2 - az első fejlesztői napló

Gameplay jelenetekkel színesített, fejlesztői videónapló érkezett a Test Drive Unlimited második részéről. A közel öt perces videóban szó esik gyakorlatilag mindenről, ami a folytatásra vonatkozik - már csak az a kérdés, hogy miről fognak beszélni a srácok a következő epizódban?
1292432408

Test Drive Unlimited 2 kedvcsinálók érkeztek

Az Atari Test Drive Unlimited 2 körüli marketinghadjárata a megjelenési dátum (február 11.) közeledtével egyre komolyabbá válik, ezt bizonyítja, hogy a megszokott egyetlen videó helyett máris két új trailert tettek közzé a készítők - az elsőben az Audikról, a másodikban a multiplayer módról lesz szó.
1291901682

Videón a Test Drive Unlimited 2 luxusotthonai

Folytatódik a Test Drive Unlimited 2 traileráradata, ma a luxusotthonok kerülnek terítékre: bizony, mert a játékban házakat is vásárolhatunk majd, ahol megpihentetjük a verdáinkat és találkozhatunk a barátainkkal is többek között. Már nem győzzük kivárni a februári megjelenést!
1291734055

Videón a Test Drive Unlimited 2 világa

Befutott a Test Drive Unlimited 2 tizedik hivatalos trailere is, amelyben a játék világa kerül bemutatásra. A folytatásban bejárható terület még nagyobb lesz, mint eddig, hiszen Oahu szigete mellé Ibiza is csatlakozik a napfény, a tengerpart, a dögös csajok és persze a verdák rajongóinak legnagyobb örömére.
1290592804

Februárban jön a Test Drive Unlimited 2

Az Atari véglegesítette a Test Drive Unlimited 2 megjelenési dátumát, a játék februárban jelenik meg. Az eredeti tervek szerint az autóversenynek már hetek óta boltokban kellene lennie, azonban a fejlesztőknek plusz időre volt szükségük, a kiadó pedig a premier csúsztatása mellett döntött.
1290250826

Újabb Test Drive Unlimited 2 látnivalók jöttek

Nemrég a külföldi média számos képviselője próbálhatta ki az Eden Games jövőre érkező játékát, a Test Drive Unlimited 2-t. Az elsők között volt a japán Famitsu magazin, akik az autóverseny PlayStation 3-as verziójával játszhattak, és meg is osztottak néhány érdekességet és látnivalót a várva-várt címről.
1288705980

Test Drive Unlimited 2 - egy kis offroad felvételről

Jó dolga van a franciáknak, elvégre a Paris Game Weeken bemutatásra került a Test Drive Unlimited várva-várt második része is - szerencsére mi sem maradtunk ajándék nélkül, két - sajnos nem túl jó minőségű - kézikamerás felvétel érkezett a játékról. Figyelem, van offroad futam is!