Test Drive Unlimited 2 - az első 10 perc

  • Írta: InGen
  • 2011. január 19.
  • Videó
Link másolása
A Test Drive Unlimited 2 is egyike azoknak a játékoknak, amelyekből annyi video érkezik, hogy mire megjelenik a végleges anyag, már megunjuk. Azaz megunnánk, ha nem lenne ilyen jó mindegyik. Most felkerült a netre a játék első 10 perce, rendesen, in-game formában.

A Test Drive Unlimited 2-ben főhősünk láthatóan jól el van engedve anyagilag: a játék elején egy hatalmas partiban élvezi az életet, majd ajándékba kap egy vadonat új Ferrari Californiát. Az anyag hangulata fantasztikus, és úgy látszik, a fejlesztők maximálisan át tudták ültetni azt az életérzést, ami miatt az autózást szeretjük. Az alábbi videóban a játék első 10 perce tekinthető meg, habár valószínűleg mindenkinek fel fog tűnni, hogy egy kicsit német.

26.
26.
dzsiádzsó
Ez a játék nekem erről szól,
http://www.youtube.com/watch?v=ZZnAxOL5M6w&feature=related
És ebben verhetetlen.
25.
25.
hakydakillah
24. hát valahogy így vagyok vele én is... Az elején megnéztem újra a címet, hogy nem Sims-ről van-e szó, de aztán a folytatás már jobb volt. Ez az első videó, ami valahogy nem jött át, az összes többi bíztató volt. Ráadásul a TDU-t imádtam, és ha ebben nem lesz nagyon erőltetve a Sims féle rész, akkor tuti vétel.
24.
24.
Quent1n
Általam egyik leginkább várt játék de ez a vidi felemás érzéseket keltett...

Egyfelől kellemes hangulatos grafika másfelől kevés AI autó, és kihalt város.
Plusz ha már ennyi Sims van benne azt a részt kicsit jobban is ki lehetett volna dolgozni szerintem. De lehet neki adni egy esélyt, legalább megpróbál más lenni mint a többi autós játék. Ilyen is kell szvsz.

zadorjan: NEKED ez az ami kell, másnak meg az egyszerű tuningolós rész nem jön be meg a 20millió matrica. Ezek az autók szerintem így szépek ahogy vannak és a Test Drive amúgy is ilyen stílus. Pont ez a jó, hogy többféle játék van nem mind csak a másikat majmolja.
23.
23.
ramon90
#22: XDDD Ezt a kommentet hiányoltam és végre megláttam a legtetején! :D:D:D Már azt hittem, hogy csak az én szememet szúrja az "eszt", de megnyugodtam.^^
21.
21.
Darox
hááát... nem azért de az irányítás ránézésre elég ramaty, lehet hogy az xbox teszi (most fognak engem megkövezni... na mind1) de hááát az NFS:HP2010-ben realisztikusabb az irányitás (töbségben mert azért a driftelős 90 fokos kanyar itt azért felejtős) nah majd meglátjuk milyen lesz a végleges de kezdenek kétségek fellépni
20.
20.
sunstreaker
a zenék azok jók, a tuc tuc része, az írányítás kicsit érdekes, és ahogy az elöttem szólók is mondják, ez szellem város, ill. sziget.. ez így nem élvezhető, hamar monotonná, unalmassá válik, semmi izgalom..
19.
19.
kharami
#13: Hááát a béta alapján ahogy próbáltam elég siralmas a gépigénye! :S
18.
18.
zoli0724
hát nem egy szimulátor lesz az tuti, de nem úgy volt h lesz törés? 4:35-nél úgy odacsapja mint a szart, de azért 1 próbát megér
egyébként én is el tudnék képzelni egy ilyen napot, party, jócsaj megdob egy ferrarival, csapatás, asszem ellenék mint a befőtt, de hát ezért játék a játék, ott még én is megtehetem ezt
17.
17.
cast22
#13: Ezzel én is egyet értek.. de akkor sincsen minden rendben, hol látjátok ti itt az életet??(13-nem te mondtad) Az első részében is kocsik jöttek,itt még inkább elvétve, városban ha volt összesen 10 darab.. a grafika nem is érdekel, inkább lenne rosszabb grafika de nagyobb élet.Ez inkább a halott város, pár erre tévedt turistával.. Ez így nagyon "mű". Mintha kocsikáznék 1dül...
16.
16.
zadorjan
Hát egy megvan ellehett vele bohóckodni még élveztem is, de iszonyat monoton volt.
Alapból ami nem jön be ez a luxusélet szimulátor rész szőrnyűű. Pont ez az amitől hánynom kell + Ferrarik meg ilyen parasztvakítós verdák. A Shift nagyon jó volt a Hot Putsuit is. 100 autós pörgés + tuningolás ez ami kell nem ez a nagy giccs
15.
15.
Liqweed
#13: Számból vetted ki a szót.
Könnyebb sirni mint gondolkodni egy kicsit a dolgokon.
14.
14.
aludttej
Az első részt még ma is néha előveszem, a 2ről pedig már láttam nagyon jó vidiket, ez nem olyan :P. Ettől függetlenül várós.
13.
13.
ATi0021
Valóban szebb az NFS Shift, a GT5, Forza 3, Codemaster EGO-s játékok stb... Ez igaz, de hol vannak ezek a játékok, a terület nagyságát illetően? Megmondom: SEHOL. Könnyű egy körpályás játéknak grafikát adni. Itt órás intervallumban mérhető nyitott területek vannak. Még a GTA IV is elbújhat a terület nagyságát illetően. Persze igaz ettől még lehetne brutál grafika, csak akkor meg azért sírna a szátok, hogy milyen magas a gépigénye, nem megy a gépemen stb. Persze ebbe belegondolni luxus, fikázni egyszerűbb.

A másik akinek nem kell a Simses része nem használja. Nem kötelező. Viszont a másik nem kellett volna akkor korábban leoltogatni a nulla történet és hasonlók miatt az Edent. Plusz nem hiszem, hogy olyan nagy baj hogy benne van. A partik is részei egy milliomos életének... Persze lehet van aki az egész napos kockuláson nem lát túl.
12.
12.
NereusLaceee
majd kipróbálom szerintem :)
11.
11.
PolluxHUN
Már megint ez a grafikai megalománia....gyáááá! A lőtéri kutyát nem érdekli(max a vérpistikékekt) az a tény ,hogy nem olyan brutál realisztikus graf.motorja van mint pl. a Codi Ego-ja.
#7: nekem is meg van eredetiben & sztem meg korának a legjobb race játéka volt(akkoriban leledzett mélypontján az NFS prostreet hulladékával)
Az viszont csak nekem b*ssza a szememet, hogy mennyire partypatkány sims-es nyüvekre vették a feelinget? Minek kellett ez a töketlen netroszexualitás bele? 1 race gammába tényleg ez kell...az életkedvem is elment tőle. Összességében...egyenlőre...felejtős! sajnos
10.
10.
Kenderlovag
en kaptam beta kulcsot, es probaltam is a jatekot, szerintem az elso TDU-nak jobb grafikus motora volt, es talan jobb grafikaja is, nekem szemely szerint nem tetszik a jatek grafikaja, sztm ez talan egy 2008~as jatek grafika. ez abbol a szempontbol ertheto hogy komoly hangsullyt fektettek az MMO hangulatra, tehat ez inkabb lesz MMO auto szimulator. sztm absz. nem nagy szam, ketlem h nagy sikert aratna ez a jatek.
8.
8.
dzsiádzsó
Nem tudom ezen mi ratyi max ti....

Egyrészt offscreen (igaz a jobb fajtából) a videó, ráadásul nem is 720P-s valami moslék.
Ha az arcok, meg testek, és épületek nem jönnek be az a ti bajotok, sajnos ez egy versenyzős játék, bár az oblivionba se szebbek ezek a dolgok.
Motor maradt a 2006-os, kicsit csiszoltak rajta, a környezet anno nagyon ütött, minden élt mozgott, és lehet nem egy PGR, de falhoz szögel bármilyen fostalicska NFS-t, arról nem beszélve 20x akkora terültéről beszélünk mint egy GTA-ban, nem lehet mindent kimodellezni.
7.
7.
Danyell86
Ratyi az egész játék, olyan, mint az előző, egy monoton hulladék, ráadásul a TDU meg volt eredetiben, forintot nem ér.. akinek ez az autós játék alap normatívája, az előre is nagyon sajnálom...
6.
6.
kharami
Az lemaradt, hogy igaz a Bétáról van szó, de akkor is!
5.
5.
kharami
Nem tudom de ehhez milyen gép kell, hogy igy mozgassa mint a videón látottakon!?
Csak mert az én Athlon x4 em 3gb ramom és egy csutkára kihajtott 5750 es 1gb radeonom igencsak küzködött 1280 ban fullon!!!:/ Szóval ha ez igy marad a véglegesben is, akkor azt hiszem felejtős lesz, mert ilyen grafhoz esetleg ilyen gépigény az nagyon fospisztoly!
4.
4.
Nomad010
Hát nem nagy szám... azért az ugráló csöcsök technológia itt is befigyel :D
3.
3.
[fUTURe:.
3:07-től, 3:17-ig volt az a rész ami talán feldobhatta volna a játékot... nagyon felejtős..
1.
1.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...