Condemned 2: Bloodshot

Készül a méltán népszerű horror-FPS, a Condemned második része Bloodshot alcímmel X360-ra és PS3-ra.

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Többjátékos móka a Condemned 2-ben

Az első Condemned tesztelésekor szomorúan konstatáltuk, hogy a többjátékos mód kimaradt a játékból, a készítők a folytatásban viszont már beújítanak a multiplayerrel is.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői galériafrissítés

Újabb hét, újabb galériafrissítés - mai felhozatalunk: Clive Barker's Jericho, Condemned 2, Guild Wars, Dragon Ball, Metroid Prime 3, SimCity 5 és még sok más finomság!

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Ethan Thomas új arca

Ethan Thomas, a Condemned főhöse új alakot ölt a második részben. Most már inkább hasonlít egy rossz életű bűnözére, mintsem egy FBI ügynökre, de jól áll neki.

Bejelentették a Condemned második részét

A Sega bejelentette a Condemned második részét Bloodshot alcímmel. A játék továbbfejlesztett harcrendszerrel és online multiplayer lehetőségekkel gazdagodott.

Novemberben érkezik a Condemned 2?

Jó esély van rá, hogy a tavaly húsvétkor megjelent, kegyetlenül jól sikerült Condemned című PC-s és X360-as horrorjáték idén folytatódik.