Condemned 2: Bloodshot

Készül a méltán népszerű horror-FPS, a Condemned második része Bloodshot alcímmel X360-ra és PS3-ra.

Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.

Független fejlesztőre bíznák a Condemned 3-at

Nincs akadálya a Condemned-sorozat folytatásának, legalábbis a jogtulajdonos szerint. Jace Hall több évig volt a Monolith Productions vezérigazgatója, de már elhagyta a csapatot. A Condemned 3-at egy indie csapatra bízná.

Nyitott világú akciójátékon dolgozik a Monolith

Az első két F.E.A.R. és a Condemned fejlesztője egy LinkedIn-profil szerint már a következő generációs platformokat szemelte ki magának, ám új alkotása még a jelenlegi generációs gépekre is megjelenik.

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.

Condemned 2: Bloodshot

Félelem, rettegés, horror, vér, brutalitás. Ha a Condemned-hez címkéket kellene rendeljek, ezek a szavak jutnának először az eszembe. Élénken élnek még bennem ugyanis a 2005-ös első résznek, a Criminal Origins-nek az emlékei, mikor az ocsmány, összevarrt képű hajléktalan vascsővel támadt rám, vagy amikor egy alagútban kialudt minden fény, és csak halk szuszogást lehetett hallani. Ott voltak ugye még ott azok a jelenetek is, mikor a legváratlanabb pillanatokban dőlt rám egy ruhásszekrény, vagy felfelé sétálva a lépcsőn megindult felém egy zongora. Hát igen, nem volt könnyen emészthető falat a Condemned, és elődjéhez híven a Bloodshot se lett egy kispályás játék.

Condemned 2: Bloodshot demó az Xbox Live-on

Hamarosan az európai boltokban is elérhetővé válik a Condemned folytatása - a várakozásba beleőrülő játékosok szomját enyhítendő, megérkezett a kipróbálható változat!

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik a Condemned várva-várt folytatása, a PS2-es Ratchet & Clank: Size Matters, a Pro Evolution Soccer 2008 konzolos változatai és az Insecticide.

Új Condemned 2: Bloodshot videók, hírek

Újabb videók láttak napvilágot a remeknek ígérkező Condemned 2: Bloodshot kapcsán. Úgy tűnik a Monolith beinditotta a marketing-szekeret.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!