Condemned 2: Bloodshot

Készül a méltán népszerű horror-FPS, a Condemned második része Bloodshot alcímmel X360-ra és PS3-ra.

Condemned 2: Bloodshot

Mikor 2005-ben elstartolt az új Xbox, a játékkínálattal még voltak gondok. A Most Wanted lassú volt, a Fifa 06 ronda és ötlettelen, a PGR3 meg csak az autórajongók szívét tudta megdobogtatni. Ám a Sega mentőöve olyan sikert könyvelt el végül, mely mindenkinek elnyerte tetszését. A Condemned: Criminal Origins jött, látott, és győzött. A hihetetlen grafika, az igazi horror hangulat és a féktelen brutalitás remek összképet adott. Lássuk, mit nyújt majd a második rész!

Condemned 2 - kilenc percnyi tömény öldöklés

Mint tudjuk, a Condemned 2: Bloodshot tesztelése nagyban zajlik, hogy mi minél előbb a kezeink közt tudhassuk a nagysikerű horrorjáték várva-várt folytatását.

Condemned 2: Bloodshot két percen keresztül

Befutott egy új videó a Sega és a Monolith Productions által dédelgetett Condemned 2: Bloodshotról - a játék megjelenésére már nem kell sokat várnunk.

Többjátékos Condemned 2: Bloodshot móka

Két friss trailer segítségével betekintést nyerhetünk a Condemned 2: Bloodshot multiplayer világába. A Monolith és a Sega brutál játékot rakott össze ezúttal is!

Újabb Condemned 2: Bloodshot trailer érkezett

Eléggé régen, legutóbb még október végén hallottunk a Condemned 2 felől, most viszont egy több mint két perc hosszúságú videó tekinthető meg. Ne hagyjátok ki!

Condemned 2 - Félelmetes dobozkép

Fény derült a játék végleges borítójának kinézetére. A PS3-ra és X360-ra készülő játék február 26-án érkezik, addig is lássuk a dobozképet!

Friss képek érkeztek a Condemned folytatásából

A Condemned című akció-thriller játék folytatása, a Condemned 2: Bloodshot galériája frissült most néhány vadonat új képpel.

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Condemned 2: Bloodshot - az első trailer

A Condemned című remek thriller folytatásából, a Bloodshotból került ki az első trailer - a fél percnyi szösszenet hossza ellenére rendkívül hangulatos, érdemes megnézni!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!