Saints Row 2

A GTA ihlette Saints Row második része természetesen ismét a THQ és a Volition stúdió műhelyéből. Nehéz lesz talpon maradnia a Grand Theft Auto IV mellett!
Típus: Akció, Lövöldözõs

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

Nyilvánosságra került a Saints Row 2 gépigénye

Nyilvánosságra hozták a konzolokra már megjelent Saints Row 2 személyi számítógépekre szánt változatának a minimum és ajánlott gépigényét.

Januárban jön a PC-s Saints Row 2

A Saints Row folytatása konzolokon már hetek óta elérhető, azonban a számítógépes változat bizonyos okokból még nem jelent meg - és januárig nem is fog.

Saints Row 2 - a New York-i rendőrök betiltanák

Ha valaki a Grand Theft Auto receptjét követve szeretne sikereket elérni, annak számolnia kell azzal, hogy időnként összecsapnak a hullámok a feje fölött.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

Saints Row 2

Nem sok riválisa akad a Grand Theft Autonak, felesleges lenne tagadni, hogy a legtöbb próbálkozó nemes egyszerűséggel a süllyesztőben végzi. A Crackdown, a Mafia és a Godfather be tudta magát írni a nagyvárosi sandbox gengszterek történelemkönyvébe, de talán egy kis jóindulattal még a Driv3r is közéjük sorolható. Viszont ezek egyike se koppintotta le úgy a GTA világát, mint a Saints Row, melynek most végre megérkezett a második része!

Délutáni videóözön a legjobb címekkel

Nem maradtok videó nélkül ma sem, olyan címekről érkeztek új előzetesek, mint a Brothers in Arms: Hell's Highway, az NHL 09, a Saints Row 2 vagy a Wipeout HD.

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

Csütörtök esti galériafrissítés

Újra jelentkezünk galériafrissítéssel, ezúttal olyan címek társaságában, mint a Killzone 2, a Sacred 2: Fallen Angel, a Saints Row 2 vagy a Wii Music.