Saints Row 2

A GTA ihlette Saints Row második része természetesen ismét a THQ és a Volition stúdió műhelyéből. Nehéz lesz talpon maradnia a Grand Theft Auto IV mellett!
Típus: Akció, Lövöldözõs

Csütörtöki galériafrissítés négyszáz új képpel

Ismét galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címmekkel, mint a FIFA 09, a LEGO Batman, a Penumbra: Requiem vagy a Tom Clancy's H.A.W.X.

Saints Row 2 - bemutatkozik a Testvériség

A Saints Row 2-ben több új banda is birtokába veszi a várost. Most az egyik ilyen új, magát Testvériségnek becéző csapat kisfilmjét tekinthetjük meg.

Saints Row 2 képek és infók

Hat új, nagyfelbontású kép érkezett a GTA trónját magáénak követelő Saints Row 2-ből, amelyeken legfőképp a játék szereplőit láthatjuk.

Saints Row 2 - a cél a GTA trónjának megszerzése

A Grand Theft Auto IV-nek még mindig nagy sikere van világszerte, de nemsokára jön a Saints Row 2, mely a Rockstar játéka által elfoglalt trónt célozza meg.

Az első videócsokor a Comic-Con 2008-ról

Épp, hogy véget ért az E3, egy újabb nagy kiállítás van soron, és ez nem más, mint a Comic-Con 2008, melyből már meg is érkezett az első nagy videócsokor.

E3 2008: Az első galériafrissítés

Az E3-nak köszönhetően rengeteg új képet csodálhatunk meg a frissen bemutatott játékok, valamint a régebbi bejelentések kapcsán egyaránt.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Saints Row 2 - Bővebben a sztoriról

Újabb bemutató érkezett a várva várt Saints Row 2-ből. Ezúttal a történetről tudhatunk meg pár dolgot a videóban, mely valljuk be hangulatosra sikeredett.

PC-re is érkezik a Saints Row 2

A THQ felügyelete alatt készülő Saint's Row eredetileg csak a két next-gen konzolra érkezett volna, ám a mai napon bejelentették a PC-s verzió készültét is.