Saints Row 2

A GTA ihlette Saints Row második része természetesen ismét a THQ és a Volition stúdió műhelyéből. Nehéz lesz talpon maradnia a Grand Theft Auto IV mellett!
Típus: Akció, Lövöldözõs

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Saints Row 2 - nehézfegyverek és a rendőrség

Augusztus 29-én jelenik meg a GTA egyik legnagyobb riválasa, a Saints Row 2. A mostani videóban bemutatkoznak a fegyverek és a rend őrei.

Saints Row 2 - fegyverek és járművek

Új viedó érkezett a konzol exkluzív Saints Row 2 kapcsán. A most megjelent képkockákban betekintést nyerhetünk a játék járműveinek és fegyvereinek tárházába.

Saints Row 2 - robbants, lökdöss és mutass be!

Három rövid videó érkezett az egyik legsikeresebbnek ígérkező GTA-klón, a Saints Row 2 kapcsán. Mindhárom videót Uncle Gary tolmácsolásában láthatjuk.

Augusztus végén jön a Saints Row folytatása

Az utóbbi idők legemlékezetesebb GTA-klónja is folytatódik: a második rész megjelenéséig már nem kell sokat aludni, augusztus végén jön a játék.

Saints Row 2 - bandaháború, ahogy azt szeretjük

A THQ friss képeket adott ki a Volition Games GTA klónjából, a Saints Row 2-ből. A shotokon láthatunk többet közt egy személyre szabható lakást is.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

Nemváltoztatás a Saints Row 2-ben?

Egyesek igencsak értik, hogyan kell nagy botrányt csapni valami körül. A legújabb pletykák szerint transzvesztitát is irányíthatunk a Saints Row 2-ben.

Saints Row 2 - újabb látnivalók

Korábban már bemutattunk pár rossz minőségű screenshotot a Saints Row 2-ből. A galériánk ma újabb scannekkel gazdagodott, érdemes ezeket is meglesni!

Az első információk a Saints Row második részéről

Az első látnivalók után végre megérkeztek az első információk az eredetileg Xbox 360-exkluzív Saints Row második részéről, mely a tervek szerint jövőre jelenik meg.