Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1362574811

Mit takar a Deus Ex: The Fall?

A Square Enix egy új Deus Exhez köthető domainnevet jegyeztetett be. Vajon ez az elnevezés takarja a nagy titokban készülő videojátékot? Habár az Eidos Montreal most a Thieffel van elfoglalva, mégis van rá esély.
1362302292

Deus Ex: Human Defiance - a filmváltozat címe

A Deus Ex: Human Defiance végül nem a játéksorozat folytatása lesz, hanem a gőzerővel készülő filmváltozat viseli majd ezt a címet. Legalábbis a legutóbbi domainregisztrációk tanúsága szerint.
1361980800

Mi az a Deus Ex: Human Defiance?

Elképzelhető, hogy már készül a Deus Ex: Human Revolution folytatása, legalábbis a Square Enix nemrég levédette a Deus Ex: Human Defiance címet. Ez jó eséllyel minden rajongó fantáziáját beindítja majd.
1361548800

Gondolatok a Deus Ex-filmről

A Deus Ex: Human Revolution-mozi rendezője és társírója megosztott néhány gondolatot a filmmel kapcsolatban; elmondásuk szerint nem törekednek a játék pontos másolására, mert az a rajongóknak sem jönne be.
1360346400

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.
1359025246

Február végén jön a Deus Ex: Ikarosz-hatás

A jövő hónapban újabb videojáték vonatkozású regénnyel gazdagodhatnak az olvasók. A Fumax kiadó jóvoltából magyar nyelven élvezhetjük a Deus Ex: Ikarosz-hatást, mely a jól ismert cyberpunk világban játszódik.
1354546800

A 47-es ügynök Adam Jensennek öltözik

A Hitman: Absolutionben a 47-es számtalan hacukát ölthet magára, ami egyszersmind a készítőknek is kiváló lehetőség, mert szabad az út a végtelen DLC-gyártás előtt. Itt a legújabb darab, a Deus Ex-szett.
1353483984

Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution

A Square Enix folytatja az újrahasznosítást, a Deus Ex: Human Revolution a Hitman: Absolutionben is megvillantja magát, igaz, ezúttal is kénytelenek leszünk beérni egy ráadás öltözékkel és fegyverrel. Ha beöltöztetnéd a 47-est Adam Jensennek, az új DLC-re mindenképpen rá kell úsznod!
1353056400

Megvan a Deus Ex-film rendezője

A Deadline értesülései szerint a CBS Films megtalálta a megfelelő rendezőt a Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának elkészítésére, és az ígéretek szerint a játékhoz maximálisan hű adaptációt kapunk; a direktor maga is nagy rajongója a tavalyi év slágercímének.
1341939602

Alakul a Deus Ex: Human Revolution mozifilm

A CBS Films szerezte meg a Deus Ex: Human Revolution megfilmesítésének jogait. A munkálatok során a vállalat szorosan együttműködik majd az Eidos Montreallal annak érdekében, hogy minél hitelesebb adaptáció szülessen meg. Számos Eidos-cím várja a megfilmesítést, reméljük ebből lesz valami.