The Godfather II

Az Electronic Arts Keresztapa-feldolgozásának második felvonása, melyben Dominic elmegy Floridába és Kubába, hogy hatalmat és hírnevet szerezzen a családnak, majd a végén ő is keresztapává válik

Nem lesz demó a Keresztapa új részéhez

Hamarosan befejeződnek a The Godfather II munkálatai, a fejlesztők pedig az utolsó információikat osztják meg a sajtóval - ilyen infócsokor a mai szösszenet is.

The Godfather II - A banda

Ismételten egy videóval lepett meg minket az EA ezen a hideg kedd reggelen: a februárban érkező Keresztapa 2 játékból ismerhetjük meg csapatunk tagjait.

The Godfather 2 - Képek és dobozfotó

Újabb képek, valamint az európai dobozfotó is megjelent az idén, egészen pontosan február tizenharmadikán piacra kerülő The Godfather 2-ből.

Képeken a The Godfather második része

Tíz új kép jelent meg a The Godfather második részéről, amely az 1960-as évek világába kalauzolja el a játékosokat, egy gengszter bőrébe bújva.

Kedd esti videóösszeállítás

Ma esti összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Ninja Blade, a Prince of Persia, a The Godfather 2 vagy a Dissidia: Final Fantasy.

Újra mozgásban a The Godfather 2

Az Electronic Arts által fejlesztett The Godfather jövőre visszatér, hogy a másodikban részben még több erőszak kapjon helyet, mint elődjében.

The Godfather II

Ez nem személyes. Ez szigorúan üzlet. Az 1960-as években járunk, az előző rész eseményeit követően Michael Corleone néhány emberének társaságában Kubába utazik, hogy nyélbe üssön egy üzletet Hyman Roth szülinapi összejövetelén. Az országban ezalatt komoly belpolitikai események zajlanak le, a kormány megbukik, és kitör a forradalom.

The Godfather 2 látnivalók

Új képek és artworkök érkeztek a The Godfather 2 című játékból, amiben egy Dominic nevezetű maffiózó felett vehetjük át az irányitást, aki Florida utcáit uralja.

The Godfather 2 - az első trailer

A tegnapi rövid Gametrailers TV előzetes után befutott a The Godfather hivatalos trailere, amelyben megismerhetjük a főhőst, aki a Dominic névre hallgat.

Godfather 2 - képek, gameplay videó és honlap

Megérkeztek az első igazi nagyfelbontású képek a The Godfather folytatásából, emellett elindult a honlap, és befutott egy gameplay jelenetekben gazdag promo videó is!