FIFA 08

A FIFA-széria 2007-es darabja a létező összes platformra - focirajongóknak az új rész is kötelező cím!
Típus: Foci, Sport

Ronaldinho és Rooney a FIFA 08 dobozán

Megérkezett a szeptember 26-án boltokba kerülő FIFA 08 dobozképei: a borítón ismét a két világsztár Ronaldinho és Wayne Rooney tűnik fel.

E3 2007: Nintendo konferencia

Kis pihenő után következzen az E3 soron következő igazi érdekessége: a Nintendo konferencia. Tartsatok velünk, izguljátok Ti is végig az eseményt!

E3 2007: Az idei E3 Xbox 360-as nagyágyúi

Az Xbox 360 bemutatja a konzol játékok történetének legfantasztikusabb sorozatát, melyet olyan címek fémjeleznek, mint a Halo 3, a GTA IV, és a Rock Band.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Mii karakterek a Nintendo Wii-s FIFA 08-ban

Aki már látott Wii konzolt, vagy olvasta a gépről készült cikkünket, annak nem kell bemutatni a Mii-ket. A mini embereknek most végre lehetőségük nyílik focizni is!

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

FIFA 08 - az első képek

Végre láthatunk képeket a FIFA 08-ról. Az új screenshotok után bízhatunk abban, hogy jó szokás szerint hamarosan finom kis videókkal is elárasztanak bennünket!

Új játékmód debütál a FIFA 08-ban

Új játékmód debütál a FIFA legújabb részében: az ötlet adott volt, nem is értjük, miért kellett ennyit várni a megvalósítással...

Itt vannak az első információk a FIFA 08-ról

Senki nem menekülhet az ősszel érkező FIFA 08 elől! Legyen PC-d, PS2-d, PSP-d, DS-es, X360-ad vagy éppen PS3-ad illetve Wii-d: az EA úgyis utolér!