FIFA 08

A FIFA-széria 2007-es darabja a létező összes platformra - focirajongóknak az új rész is kötelező cím!
Típus: Foci, Sport

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Magyar nyelvű FIFA 08 demó a LIVE-on

Az Xbox LIVE-ról végre tölthető a FIFA 08 demója. Nagyszerű hír, hogy a program magyar nyelven kommunikál - csak a kommentátorok hiányoznak belőle.

Egy újabb FIFA 08 gyöngyszem

Már csak kettőt kell aludni, és megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra a FIFA 08 next-gen demója - addig is itt a legújabb gameplay videó.

FIFA 08 - óriások a pályán!

Az EA hat darab óriási, 4856x2731-es felbontásban pompázó screenshotot tett közzé a FIFA 08-ból. Érdekel Beckham pattanása? Ne habozz, kattints!

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Megérkezett a FIFA 08 kipróbálható változata

A mai délelőtt folyamán letölthetővé vált a FIFA-széria legújabb részének a demó változata, melyet az EA szerveréről tölthetnek le az érdeklődők.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!