Saw

A Fűrész című horrorfilmből készült akciójáték, melyet a Brash Entertainment bezárása után a Konami karolt fel.

Saw - Megérkeztek az első képlopatok

A Konami tulajdonába került Saw: The Videogame című játékból megérkeztek az első screenshotok, amelyek alapján meglepően jónak tűnik a játék.

A Konami karolta fel a Fűrész játékot

A Brash Entertainment bezárása után kétségessé vált, hogy egyáltalán elkészül-e a Fűrész játékváltozata, ám a Konaminak hála folytatódik a fejlesztés.

Leállították a Fűrész-játék munkálatait

Valaki talán örül neki, hogy a saját magát aranytojó tyúkká avanzsáló Fűrész adaptációját a napokban törölték, a kiadó nem tudta továbbfinanszírozni a fejlesztéseket.

Jövő októberben érkezik a Fűrész játék

A Fűrész 5-öt ma mutatták be az amerikai mozik, Jigsaw első videojátékára azonban még egy évet várnunk kell - jelentette be a Brash Entertainment.

Lemondott a Brash Entertainment elnöke

Lemondott a tavaly márciusban alapított Brash Entertainment elnöke. A történtek pontos okát nem tudni, de a háttérben zajló eseményekről nem sok jót árul el.

Bejelentették a Fűrész játékadaptációját

A hatodik film debütálásával együtt, 2009 októberében kerül boltokba a Saw: The Videogame PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra - tudtuk meg a mai bejelentésből.

Játék készül a Fűrészből

Játék készül a Fűrész című horrorfilmből. A projektet a 300 producerének, Thomas Tull-nak a játékfejlesztő cége viszi, a kiadásról pedig a Warner Bros gondoskodik.