Saw

A Fűrész című horrorfilmből készült akciójáték, melyet a Brash Entertainment bezárása után a Konami karolt fel.

Egy hónappal korábban kerül a mozikba a Saw X, itt az első kép

A legújabb Fűrész-mozi "zseniális csapdákat és dermesztő fordulatokat" ígér, ráadásul a tengerentúlon a tervezettnél egy hónappal korábban mutatják be. Megérkezett az első hivatalos kép a tizedik részből.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Saw

Halálos tortúra, időre menő kegyetlen csapdák – elgondolkoztál már azon, miért is kerültél ide? Évek óta megszállottan üldözöd Jigsaw-t, akinek azt köszönheted, hogy családod elhagyott, felfüggesztettek a testülettől, s most te kerültél bele a körforgásba, többed magaddal, egy olyan elmegyógyintézetben, ahol minden szoba egy újabb végzetes próbatételt jelent. Tapp nyomozó mogorva figura, aki kérdezés nélkül térdig belegázol a rothadó sertésbélbe és csak flegmán szisszen fel ott, ahol az egy méterre eső csonkítások száma a legmagasabb. Az élet törékeny dolog.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is akad majd játszani való bőven, hiszen megjelenik az Operation Flashpoint második része, a klónkatonás Star Wars játék és a LucasArts legújabb kalandjátéka is.

Comic-Con 2009: Jigsaw beteges játékai

Vadi új videókat is szemügyre vehetünk a játék kapcsán, amelyben mi magunk leszünk Jigsaw legújabb áldozatai, a tét pedig nem más, mint az életünk.

Saw

Jigsaw csapdái fondorlatos módon megölték társadat és tönkretették az életed, valamint az igazságszolgáltatásba vetett hitedet. Ám most te is csapdába kerültél egy elhagyatott őrültekházában.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Saw - A játék első gameplay jelenetei

A GameTrailers csapata mikrofonvégre kapta John Williamsont, aki a Fűrész című játék producere, a háttérben pedig láthatjuk a játék első gameplay jeleneteit.