Saw - Megérkeztek az első képlopatok

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 3.
  • Képek
Link másolása
A Konami tulajdonába került Saw: The Videogame című játékból megérkeztek az első screenshotok, amelyek alapján meglepően jónak tűnik a játék.
A Konami tulajdonába került Saw: The Videogame című játékból megérkeztek az első screenshotok, amelyek alapján meglepően jónak tűnik a játék.

Ugrás a galériához

Azt már sokan tapasztaltuk, hogy a filmek és sorozatok alapján készült játékok elég gyengére szoktatk sikerülni, ám úgy tűnik, hogy a Fűrész esetében ez más lesz. A Konami tulajdonában lévő játékban Jigsaw egyik áldozatát alakítjuk majd, s nem más a feladatunk, mint az életben maradás. A játék alatt az Unreal Engine 3.0 dübörög, s az első képek alapján meglepően jól néz ki, talán még egy sikeres próbálkozás is lehet belőle.
21.
21.
juhaszdavid9
Már nagyon várom:) remélem nem csalódom benne!
20.
20.
Teuton
A gamás476 oldalán már leírtam a vcvéleményem, painkiller természetfeletti nélkül... mész és darálsz szaga van
19.
19.
Mat00
Hát szerintem meg pont nem néz ki jól. :) Tiszta matt az összes textúra, főleg a szereplő kabátja, meg a keze. Azért 2009-ben ennél többre számítana az ember. Bár a Konami játékai sohasem a grafikáról voltak híresek, inkább a játékmenetre mennek rá. De mivel nagy rajongója vagyok a filmnek, ezért nagyon várom én is, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. :)
18.
18.
CsocseX
Crytek! A játék multiplatform, szóval PC, PS3, Xbox 360 platformokon teszi majd tiszteletét. ;)Iszonyatosan várom a gammát! Szerintem nagyon jó lesz.
17.
17.
crytek
Bárcsak jönne pc-re is!
16.
16.
zyzygabesz
Hát pedig nem nehéz elképzelni a játékmenetet,meg gondoljatok arra is hogy néhány feladatot időre kell megcsinálni,és akkor viszont az ember játék alatt is úgymondván könnyen "bepánikol"!

Szerintem ilyen gonolkodos féle lessz mint a Hitman játék,

ahol keresni kell a tárgyakat hogy ki tudj szabadulni a csapdából!

Vagy valami hasonló játékmenettel nem lessz rossz játék szerintem!
14.
14.
hakydakillah
Jól néz ki, csak én rohadtul el nem tudom képzelni a játék menetet. A filmben olyan komplikált dolgokat kell csinálniuk, nem tudom, hogyan lehet ezt játékba átvinni. Igen, hát el nem tudom képzelni, hogy elkapom a kést, odamegyek a hullához, felvágom, és megkeresem a gyomrában a kulcsot, nah meg a többi még extrémebb dolog. Talán kurzorra lesz felépitve az egész, oda kattintasz, ahova kell, és felnyilik a gyomra..... Majd eldől, számomra nagyon érdekes ötlet, csak még egyenlőre nehéz elképzelnem. De mivel imádom a filmet, a játék is csak jó lehet... Wanna play a game? :-)
13.
13.
Ányy
#9: Tévedsz...:) Az a kütyü, ami a csávó fején van, az az első részben szerepelt Amanda Young fején :)
12.
12.
YTy
11: mi bajod az Unreal motorral?
11.
11.
Takuma Sato
huhhu nekem bizti meglessz.

Naon tetszenek a képek

10.
10.
pjoco
Unreal motor rühellem!
9.
9.
Hunszi
sztem erdekes lenne a a csapdak tervezojekent is jatszani...
8.
8.
Famous
7: tévedsz ez az ember már játszott asszem a 2. részben
7.
7.
janos941127
remélem klassz lessz :P de mondjuk igazad lehet 7
6.
6.
demon68
nekem az ötlet nem tetszik, Jigsaw csapdáiból nem azért nehéz kijutni mert ügyesnek kell lenni hozzá, nincsenek nagy akciók, csak nem szabad bepánikolni, lelki erőre van szükség pl. h a "játékos" kivágja egy hulla gyomrából a kulcsot ahhoz a fejére szerelt szerkezethez. játékban ennek semmi értelme, ott megcsinálsz bármit, nem valószínű, hogy bepánikolsz, hogy esetleg szétrobban a szereplő feje.

6: próbáld meg elolvasni a cikket mielőtt kérdezel. "jigsaw egyik áldozatát fogjuk alakítani", + ha megnézed a képet látod hogy ez az ember még nem szerepelt a filmekben...
5.
5.
Famous
És a játék mind az 5részt magába fogja foglalni?
4.
4.
felegyi
Nem tudom, én előbb elolvasom a hírt és csak utána képeket... így utólag sokkal többet vártam grafikailag!
3.
3.
Ghost
Nem azt mondtam, hogy jó lesz, hanem azt, hogy meglepően jól néz ki.
2.
2.
Harkat
Nem kötözködni akarok, de 3 képből te már megállapítotad hogy ez már jó lesz? Lehet jók a képek, de játék nem biztos hogy azlesz. Amúgy ez ilyen keres tárgyakat, kombináld játék lesz?
1.
1.
Daveout
Szerintem meg ratyi! én legalábbis biztos nem adnék ki rá tizenXezer forintot!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...