Top Spin 3

A Virtua Tennis sorozat legnagyobb ellenfelének számító Top Spin elérkezett a harmadik részéhez. A játékot ismét a 2K Games és az Indie Built készíti, ezúttal csak újgenerációs konzolokra és DS-re.
Típus: Sport, Tenisz

Újabb leépítések a Mafia fejlesztőinél

A 2K Czech égisze alá tartozó két stúdiónál is voltak komolyabb elbocsátások az utóbbi időben. A megszorítások több mint 40 fejlesztőt érintenek. Valami komolyabb baj lehet a csapatnál, hogy lesz így nekünk új Mafiánk vagy Top Spin 5-ünk? Komolyabb indoklással nem éltek a Take-Two illetékesei.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.

Letölthető a Top Spin 3 kipróbálható változata

A napokban megjelenő Top Spin 3 demója már letölthető az Xbox 360 tulajdonosok számára, így aki ráér egy picit, kipróbálhatja a játékot vásárlás előtt.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

GDC 2008: Top Spin 3 szereplőgárda és képek

A 2K Sports a mai GDC-n eléráulta, milyen nagy teniszezők fogják megtölteni a Top Spin következő, PS3-ra, X360-ra, Wii-re és DS-re igyekvő részét.

Tizennégy új kép a Top Spin harmadik részéről

Az E3 óta nagy a csend a Top Spin 3 körül, most azonban megleshetünk pár új képet a teniszjátékok egyik új, PS3-ra és X360-ra készülő gyöngyéről.