Command & Conquer 3: Kanes Wrath

Kiegészül a méltán sikeres Command & Conquer 3. A Kane's Wrath 2008. nyarán jelenik meg PC-re és X360-ra.

Hamarosan érkezik a konzolos C&C: Kanes Wrath

PC-re már március végén megérkezett a Command & Conquer harmadik részének első kiagészítője, amely június 13-án jelenik meg X360-ra is.

Kane's Wrath - bemutatkozik a konzolos irányítás

Június végén érkezik a Command & Conquer 3: Kane's Wrath Xbox 360-as változata, ám stratégiáról lévén szó, az irányítás sokakat eltántoríthat a játéktól.

Nem lesz több Command & Conquer 3 kiegészítés

Aki eddig azt gondolta, hogy a Kane's Wrath sikerén felbuzdulva az Electronic Arts még több küldetéslemezt készít majd a Command & Conquer 3 alá, tévedett.

Ismét az Assassins Creed vezeti a toplistákat

Az április 12-ével zárult héten a frissen megjelent PC-s Assassin's Creed: Director's Cut vitte a pálmát - nem is csodálkozunk, Altairt mindenki imádja.

Command & Conquer 3 - új pályák a kiegészítőhöz

A legnagyobb rajongók valószínűleg már végigjátszották a Kane's Wrath egyjátékos kampányát, és a multit nagy hévvel nyomva nem utasítják vissza az új térképeket.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Amerikában imádják az új Command & Conquer-t

A Command & Conquer harmadik részének első kiegészítése továbbra is töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, a PC-s játékok között.

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

Aranyon a C&C 3: Kane's Wrath

A nagysikerű Command and Conquer 3 első kiegészítője, a Kane's Wrath aranylemezre került, áll az Electronic Arts nyilatkozatában, így március 26. jön.

Command & Conquer 3: Kanes Wrath látnivalók

Három új trailer látott napvilágot a Command & Conquer harmadik részének márciusban érkező kiegészítéséről, a Kane's Wrath-ról.