Command & Conquer 3: Kanes Wrath

Kiegészül a méltán sikeres Command & Conquer 3. A Kane's Wrath 2008. nyarán jelenik meg PC-re és X360-ra.

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

Hazai eladási toplista - trónon a World of Warcraft

Bár sokat nem változott a toplista a múltkorihoz képest, a dobogón kicserélődtek a helyek és egy-két új cím is feltűnik a hazai legkeresettebb tíz játék között.

Kane's Wrath - várni kell még a patchre

Úgy látszik, várni kell még egy darabig a Command & Conquer 3: Kane's Wrath új, 1.01-es verziószámot viselő javítására, miután az a csúsztatás után sem jelent meg.

Command & Conquer 3: Kanes Wrath Játékteszt újgenerációs konzolon

Tavaly májusban megtörtént az a csoda, amiről a legtöbb stratégiai játékokat kedvelő fanatikus csak álmodhatott. Mindenki nagy kedvence, az RTS játékok atyja, a Command & Conquer megélte a harmadik részt, mellyel trilógiává fejlődött. Természetesen sejteni lehetett, hogy ezzel megindul majd a lavina, melynek eredményeképpen rövidesen kiegészítőkkel jutalmaznak meg minket, illetve a Red Alert is trilógiává bővül az év végén. De ne menjünk ennyire előre, a lényeg, hogy itt van nekünk az első kiegészítő, mely véleményem szerint mindenképpen megér egy misét!

Már lehet nevezni a World Cyber Games 2008-ra

Az idei évben is megrendezésre kerül a WCG 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

Mozgásban a konzolos Kane's Wrath

A számítógépre már hónapok óta elérhető Command & Conquer 3: Kane's Wrath konzolos debütálásáig sincs már hátra sok idő, talán még féllábon is kibírjuk!