Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

Januárban érkezik a Dead Space remake

Újabb fejlesztői livestreammel jelentkezett az EA Motive, a Dead Space remake fejlesztőcsapata. A felújított változat látványvilágáról szóló adás során a stúdió felfedte a játék pontos megjelenési dátumát is.

SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.

2023 elején érkezik a Dead Space remake-je

Az EA Motive az ígéreteinek megfelelően tartott egy livestreamet a Dead Space remake-je kapcsán, és bár érdemi látnivalót nem kaptunk, egy körülbelüli megjelenési dátummal gazdagabbak lettünk.

Dead Space-remake - pénteken friss infók jönnek

Az EA Motive megerősítette, hogy pénteken fejlesztői streammel jelentkeznek a Dead Space remake-je kapcsán, így újabb részleteket ismerhetünk meg az újrahangolt kiadásról.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.

Idén már nem látjuk többet a Dead Space remake-jét

Noha a Dead Space felújított változata kapcsán csak egy minimális látnivalót villantottak a készítők, egyelőre be kell érnünk ennyivel: idén már nem mutatják meg többet a remake-et.

Mit tudtunk meg a Dead Space remake-jéről?

Isaac Clarke újra átélheti nekromorfokkal teli rémálmát a USG Ishimura fedélzetén, amikor az EA Motive végez a Dead Space-remake elkészítésével. A fejlesztők most bepillantást engedtek abba, milyen korai fázisban jár a fejlesztés.

Ma este belenézhetünk a Dead Space-remake-be

Egy közösségi livestreammel jelentkezik ma este az Electronic Arts és a Motive, melynek keretei közt elsőként belenézhetünk majd a Dead Space-remake korai változatába.