Wii Fit

A tartozékok között található Balance Board-on a játékosok labdafejelő gyakorlatokat, jógát végezhetnek, miközben a lábuk alatt lévő készülék a testsúlyáttevődést, a tartást és a mozgást pontosan kiszámítja.

A hazai eladási toplista november végéről

Az összesített toplista ezúttal szinte semmit nem változott, egyedül a Left 4 Dead 2 csúszott le egy picit, a többiek pedig ettől függően kerültek előrébb.

Hazai eladási toplista - az élen a Modern Warfare 2

Sejthető volt, hogy itthon is kasszasiker lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2, a játék minden platformon és így összesítve is az első helyen nyitott.

Balance Boardot használnának a repülőtereken

Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium módosított Balance Boardot használna a repülőtereken, hogy kiszúrják vele az esetleg veszélyes utasokat.

E3 2009: Nagy bejelentések a konzolgyártóktól?

A pletykák szerint a tavalyinál lényegesen izgalmasabb konferenciákra számíthatunk a három nagy konzolgyártótól, ugyanis mindegyikük készül valami nagy bejelentéssel.

Több tízmilliós rekorderek a Nintendo toplistában

Egy átlag stúdió pezsgőt bont, és lefoglalózza a vállalati Ferrarikat, ha 1 millió darabot eladnak egy játékból. A Nintendo ezt még csak meg se mosolyogja!

A Mario Kart Wii lett 2008 legkeresettebb játéka

A három legnagyobb játékpiac eladásait összesítve a legkeresettebb öt játék közül három Wii-re jelent meg, az abszolút győztes pedig a Mario Kart Wii.

2008 legkelendőbb játékai az Egyesült Államokban

Az NDP csoport összeszedte a tavalyi év legkelendőbb konzoljátékait. A felmérés ezúttal is csak az Egyesült Államok piacára érvényes, globális adatok még nincsenek.

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Élre tör a Mercenaries 2: World in Flames

Újabb hét, újabb éllovas az Egyesült Királyságban - legutóbb a Mercenaries 2: World in Flames vette át a vezetést a brit, összesített toplistán.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hét egyik nagyágyúja egyértelműen a Ubisoft legújabb lövöldözős játéka, a Haze lesz, amely exkluzív címként jön PlayStation 3-ra.