Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1302350415

Crysis 2 - DX11 patch hivatalosan is bejelentve

Vége a sorozatos ellentmondásoknak a kiadó és a Crytek között: tegnap egy meglehetősen tömör üzenet formájában osztották meg a fejlesztők a rajongókkal azt az örvendetest tényt, hogy valóban készül a DirectX 11 látványorgiát életre hívó tapasz a Crysis 2-höz. Ez már tuti.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301667564

Crysis 2 - hónapok múlva jöhet a DX11 patch

Ha igazak a hírek, akár 2-3 hónapot is várnunk kell még a Crysis 2 DirectX 11-es frissítésére, miután a Crytek csak novemberben tudott nekiállni a fejlesztésének. Az infó még nem hivatalos, de a nagy csend gyanús. Közben a srácok már bejelentették: le fognak számolni a multis csalókkal.
1301402323

Crysis 2 teszt

A Crytek mindig is szeretett nagy ígéretekkel dobálózni. Egy eddig kizárólag PC-s kuriózumnak számító látványt egyszerre szállítja le mindhárom platformra. A moszkitózúgással teli trópusokból New York városának forgatagába csöppentünk, s a Nanosuit 2.0 erejével akár egyedül is megválthatjuk a világot.
1301217387

Kijött az első Crysis 2 PC patch

Normális esetben nem nagyon szoktunk javításokkal foglalkozni, de a Crysis 2 körüli hatalmas rajongói lelkesedés miatt muszáj extra figyelmet szentelnünk a dolognak: szóval megjelent az első javítócsomag, ami néhány apróbb, de fontos hibát vagy hiányosságot orvosol a játék PC-s változatában.
1300991426

Hozd ki a maximumot a PC-s Crysis 2-ből!

Azok számára, akik imádnak kísérletezgetésekbe fogni, itt lenne egy kis esti elfoglaltság. Arra mérget vehetünk, hogy alapesetben a Crytek nem köti az orrunkra, hogy mit is tud a CryEngine 3 valójában, ám néhány konzolparancs segítségével olyan látványjavítókat érhetünk el, amiről nem is álmodnánk.
1300969806

Crysis 2 - a konzolos verziók összehasonlítása

Végre valahára megjelent a Crysis 2, a szerencsések már nagyító alá vehették a játék PS3-as és Xbox 360-as változatát némi összehasonlítás erejéig. Azt már most el lehet mondani, hogy égbekiáltó különbségek nincsenek a konzolos változatok között, a grafika zseniális, és egyáltalán nem lehet győztest hirdetni.
1300900018

Crysis 2 - launch party lesz ma és holnap

A Crysis 2 hivatalos megjelenésének apropójából két launch party-t is szerveznek itthon: az egyiket maga az Electronic Arts szervezi, a másikat pedig egy 3DS-premierrel egybekötve a GameStop játéküzletben fogják megtartani. Jó lesz viszont sietni, a buli már ma este kezdetét veszi!
1300878000

Crysis 2 - alapvetően PC-re készült

A keményvonalas PC-s rajongók már azon is felháborodtak, hogy kedvenc játékuk folytatása egyáltalán elkészül konzolokra. Félelmük nem alaptalan, mert mi történik akkor, ha a konzolok teljesítményéhez kell igazítani a látványt, és nem a csúcs PC-hez? Aggodalomra semmi ok, legalábbis a fejlesztők szerint.