Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1327309200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!
1325683830

A Crysis 2-t warezolták le a legtöbben

Ismét díjat nyert a Crytek és az EA, de ennek az elismerésnek vélhetőleg egyik fél sem örül túlzottan. A TorrentFreak éves jelentéséből kiderül, hogy mely játékok illegális kópiáját töltötték le a legtöbbször a torrentoldalak felhasználói. A Crysis 2 fölényesen győzött.
1325182423

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!
1325091900

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!
1325007222

Így fest az amerikai hadsereg CryEngine-játéka

Két darab videóról beszél újabban a játéksajtó, nem éppen frissek, a hónap elején töltötték fel őket a YouTube-ra - mégis látni kell őket. Az amerikai hadsereg kiképző programjáról van szó ugyanis, amihez a harmadik generációs CryEngine-t használták fel a RealTime Immersive fejlesztői.
1317193251

430 ezerszer töltötték le a CryEngine 3 SDK-t

A Crytek örömmel adta a tudtunkra, hogy a CryEngine 3-hoz kiadott modkészítő felületet immáron 430 ezer alkalommal töltötték le a próbálkozó kedvű felhasználók az augusztusi megjelenés óta. A német brigád őszintén reméli, hogy innovatív játékok születhetnek a jövőben erre a motorra.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.