Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1331315076

GDC 2012: Hitman Absolution - ilyen a tömeg

Az ígéreteknek megfelelően az IO Interactive elvitte a Hitman Absolutiont a Game Developers Conference-re, pontosabban annak az egyik résztechnológiáját: a dán srácok azt demózták a közönségnek, hogy az új Hitman motorja hogyan mozgat meg egy tömegnyi nemjátékos karaktert.
1330972222

GDC 2012: Sok ember kis helyen az új Hitmanben

Az IO Interacitve rendkívül büszke a Glacier 2 engine azon új funkciójára, melynek kulcsfontosságú eleme a nagyméretű tömegek élethű szimulálása. Az embersereggel mi magunk is kapcsolatba léphetünk - néhányukkal vagy mind az 1200 fős tömeggel, ha valami csúnyaságot követünk el.
1330700444

Kulisszák mögött a Hitman Absolution

A minap Londonban tartották a Hitman Absolution sajtótájékoztatóját a patinás Sanctum Soho hotelben, a Gamespot is jelen volt az eseményen és nem hagyta otthon a kameráját sem. Ha egyéb finomságokat akarsz megtudni a bérgyilkosos cím fejlesztéséről, itt az alkalom.
1329987407

Hitman Absolution előzetes

Régen, amikor még nem kellett kihívást keresnünk a videojátékokban, egy-egy pályának többször is nekiugrottunk, mígnem rájöttünk a megoldásra, akkor fészkelte be magát végérvényesen a köztudatba 47-es ügynök. Az Absolution hat év után tér vissza, bizonyos szempontból könnyedebb megvalósításban.
1329897600

Hitman Absolution - bemutatkozik Diana Burnwood

Diana Burnwood az egyedüli ember volt, akiben a 47-es ügynök megbízott, tőle kapott minden információt a merényleteket illetően, noha az arcát nem sokat láttuk. A Hitman Absolutionben viszont fordul a kocka, és maga is a tar bérgyilkos célpontjává válik, ahogy a játék legújabb traileréből is kiderül.
1327584816

Regény készül a Hitman Absolution előzményeiről

A Hitman Absolution az ígéretek szerint az eddigi legambiciózusabb Hitman-projekt lesz, nem véletlen, hogy a Square Enix is elkövet mindent annak érdekében, hogy a cím közbeszéd tárgya legyen. A minap a kiadó bejelentette: regény készül az új felvonás előzményeiről.
1326967234

Hitman Absolution - a legfontosabb az intelligencia

Amikor megkérdezték az IO Interactive vezető producerét, Hakan Abrakot, hogy mi a legfontosabb szempont az új Hitman fejlesztése során, akkor egyértelműen a jobb mesterséges intelligenciát emelte ki. A másik pedig az, hogy több úton is sikerre vihetjük 47-es ügynök új kalandját.
1326296024

Brutális kedvcsinálókon a Hitman: Absolution

A dán IO Interactive volt olyan kedves, és meginvitálta a sajtó munkatársait az új Hitman próbakörére, a beszámolók ma élesedtek a nagyobb magazinoknál. Ennek örömére számos drámai képet és játékmeneti felvételt zsákoltunk be 47-es ügynök új kalandjából. Ütős lesz!
1325432514

Hitman: Profession - az újgenerációs Hitman lehet

Teljes erővel zajlik a Hitman feltámasztása, s úgy tűnik, a Square Enix akkora lehetőséget lát a névben, hogy nem elégedik meg az Absolutionnel, hanem már javában készül egy másik cím is. De ezt mondjuk eddig is tudtuk. Most viszont valószínűleg azt tudtuk meg, mi lesz annak a neve.
1323588685

VGA 2011: Megérkezett az új Hitman-előzetes is

A Hitman Absolution is megkapta a maga új előzetesét a Video Game Awards keretein belül, ráadásul az anyag kifejezetten a történet szokatlan megközelítésére épít: mint azt lehetett tudni, az új Hitman sztorija sokkal inkább rámegy a 47-es ügynök érzéseire és személyes ügyeire.