Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1323428400

VGA 2011: Új Hitman és Mass Effect 3 előzetesek

Nem kevés érdekességet tartogat az idei Spike-féle Video Games Awards 2011. Új bejelentések lesznek dögivel, mint ahogy végre kapunk friss előzeteseket is néhány nagyobb címből. A Mass Effect 3-ból és a Hitman: Absolutionból például biztosan lesz friss látnivaló.
1322809251

IO Interactive: a Hitman után sem áll meg az élet

Oké, hogy a Hitman Absolutionre szükség van, szeretjük is a kopasz bérgyilkost, de a dán csapat mégis inkább egy teljesen új projektbe fogna bele jelenlegi munkája után. Annyira komolyan gondolják ezt az elképzelésüket, hogy a fejlesztők egy része már az új címet kalapálja.
1321948800

Nextgen Hitman az új Square Enix stúdiónál?

Pörög a Square Enix, és hála az égnek, valami összefüggést vélünk felfedezni a jó minőségű játékok és az előbb említett pörgés között. Ennek örömére a cég Montrealban indít új stúdiót, a már létező fejlesztőcsapata mellett, így már két egész brigádjuk is lesz Kanadában.
1320391376

Hitman Absolution - 17 perc kommentárral

A Square Enix kiadta a nemrégiben látott 17 perces Hitman Absolution gameplay videó fejlesztői kommentárral megspékelt változatát. Ha sok okosságot szeretnél megtudni az IO szakembereitől a 47-es ügynök új kalandjáról, ne habozz megtekinteni a képsorokat.
1318271160

Tizenhét percen át mozog a Hitman Absolution

Gyorsabban ment, mint gondoltuk, a Machinima mindenkit beelőzött, s már most elérhetővé tette a Hitman Absolution gigászi gameplay videóját. Az anyag egyes jelenetei ismerősek lehetnek, elvégre a dán IO Interactive ezt a pályát demózta eddig minden játékkiállításon - vessétek rá magatokat!
1318251600

Itt az első Hitman Absolution gameplay kedvcsináló

Nem mintha nem lenne elég kedvünk alapból a Hitman új részéhez, de az IO Interactive semmit nem bíz a véletlenre: egyelőre kiadták a rövid teasert, holnap pedig megkapjuk az arcunkba a teljes hosszúságú verziót. Az előzetes a korábban már bemutatott pályán zajlik.
1310306400

Hitman - sok idő kellett az új technológiához

Biztos sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon miért nem volt hat évig új Hitman-játék. A sorozat sikeres volt, biztos vették volna a népek, szóval, akkor miért nem erőltették a srácok? Nos, úgy tűnik, hogy a saját technológia kifejlesztéséhez egy kicsit több időre volt szükség, mint gondolták.
1309196383

Hitman Absolution - akár lámpazsinórral is

Az Edge magazin jóvoltából egy raklapnyi új információ derült ki az öt év után visszatérő 47-es ügynök legújabb küldetéseiről: ebből többek között az is kiderül, hogy a fejlesztők szanálták a hagyományos térképképernyőt, de bemutatkozik helyette az Arkham Asylumból is ismert "detektív mód".
1308749760

Hitman Absolution - könnyebben rázódunk bele

Az IO Interactive munkatársa, Tore Blystad azt nyilatkozta a minap, hogy pontosan nem jelenthetjük ki a bérgyilkosos játékuk újabb fejezetére, hogy könnyebb lesz mint az előzőek, viszont most sokkal rugalmasabb, és ezúttal figyelmet fordítanak a játékos kitanítására is.
1308063773

Hitman Absolution - újabb gameplay pillanatok

Egy termetesebb gameplay anyagot is sikerült begyűjtenünk a legújabb Hitman-játékból, igaz, a majd' kétperces, össze-visszavágott, ismételt jelenetekből álló videót azért még mindig nem neveznénk kifejezetten kedvcsináló hatásúnak. Persze még ez is jobb, mint a semmi, nem igaz?