Uncharted 2: Among Thieves

Lara Croft férfi megfelelője, Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!
1292833784

Uncharted játék készül PSP 2-re?

Drake és társai minden jel szerint egy kisebb kitérőt terveznek a Sony nextgen handheld gépére - szellőztette meg a pletykákat a Game Informer magazin. A cím spin-offnak készül, azaz egy mellékágnak az Uncharted-univerzumban, s mivel a PSP 2 igen erős grafikai képességekkel fog bírni, a látvánnyal sem lesz gond.
1291308008

Családi film lesz Unchartedből?

Sokan már azt sem tudták megemészteni, hogy Mark Wahlberg fogja játszani az Uncharted főszereplőjét, Nathan Drake-et (pedig igazából be kell látnunk, hogy remek a szerepre), máris újabb kétségbeejtő információk láttak napvilágot, mégpedig a rendező szájából.
1290670200

Mark Wahlberg az Uncharted filmben

Mint kiderült, az Uncharted filmről szóló pletykák és híresztelések mégiscsak igaznak bizonyultak: a film tényleg el fog készülni, ráadásul valószínűleg hamarabb, mint azt bárki gondolta volna. Mindenesetre a főszereplő személye már gyakorlatilag biztosnak mondható.
1288524600

Regény készül az Uncharted alapján

Bár a harmadik részről a Sony továbbra sem hajlandó elárulni semmit, azt nem mondhatjuk, hogy nem hallunk az Unchartedről: nemrég kiderült, hogy megtalálták a filmváltozat leendő rendezőjét és forgatókönyvíróját, most pedig bejelentették, hogy regény készül Nathan Drake kalandjai alapján.
1286707378

Megvan az Uncharted-mozi rendezője

David O. Russell ugyan korábban is kacsintgatott az Uncharted-film elkészítése felé, akkor azonban egy másik projekt miatt nem vállalta el a rendezést. Azóta történt ez-az, Russell például mégis lemondta a korábbi mozit, s helyette aláírt a Sony-nál az Uncharted munkálataihoz - tudjátok követni?
1278335400

Az inFamous 2-t már nem bírná el az Xbox 360

A Sucker Punch fejlesztési igazgatója szerint a csapat az inFamous óta alaposan kiismerte a PS3-at, és a folytatás már teljes mértékben kihasználja a gép adottságait.
1275491760

Több film is készül majd az Unchartedből

Hollywood annyira rákapott Nathan Drake kalandjaira, hogy rögtön egy egész filmsorozatot terveznek építeni a karakterre, amolyan Indiana Jones-szerűen.
1275231660

Ninja Theory: a Naughty Dog a legjobb konzolon

Szép dolog, amikor az egyik konkurens cég elismeri a másik munkáját. Így tett most a Ninja Theory, akik szerint a Naughty Dog jelenleg a legjobb konzolos csapat.
1271685660

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!
1269780360

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.