Uncharted 2: Among Thieves

Lara Croft férfi megfelelője, Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!
1332338400

Holnap bejelentik az új Unchartedet?

Éppen csak most jelent meg PS Vitára az Uncharted legutolsó felvonása, s már be is jelenthetik a következőt - talán túl korán, mondhatnánk, de persze Unchartedből semmi sem jöhet elég korán. Mindenesetre a PlayStation norvég Facebook-oldalán gyanús nyomok jelentek meg.
1324987997

Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.
1324393200

Retteg a nextgentől a Naughty Dog

A Naughty Dog készíti a jelenlegi generáció legszebb játékait, úgyhogy mondhatjuk, hogy eléggé jól kiismerték a PlayStation 3 képességeit, s ki tudják használni annak közel teljes erejét. Nem csoda hát, hogy ennyi tapasztalat után a stúdió nagyon fél a következő generációtól.
1323183600

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.
1317021581

Eredetileg fantasynek készült az Uncharted

Ha valamiről, az Unchartedről sosem gondoltuk volna, hogy egykor fantasy játéknak készült, pedig a Naughty Dog szerint nagyon is: bár a játékmenet ötlete valószínűleg nem változott túlzottan, a fantasy körítést végül a Sony nyomására cserélték le a srácok valami realisztikusabbra.
1311175554

Visszatér a játékokhoz az Uncharted mozi

Ahogy arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, az Uncharted filmadaptációja új rendezőt kapott, miután David O. Russel nem tudta összeegyeztetni az elképzeléseit a producerekkel. Neil Burger most szólalt meg először a bejelentés óta, neki látszólag szerencsére megjött az esze.
1310130000

Megvan az Uncharted mozi új rendezője

Mint ismeretes, David O. Russel mégis visszalépett az Uncharted filmadaptációjának megrendezésétől, s bár benne volt a pakliban, hogy jó időre leáll a projekt, úgy néz ki, a Columbia Pictures nem tétlenkedik: megtalálták az új direktort, mégpedig Neil Burger, a Csúcshatás alkotója személyében.
1309759216

Hasonlított a Bioshockra az eredeti Uncharted

A Naugthy Dog szerint népszerű akció-kaland sorozatuk első része egy ponton meglepő hasonlóságot mutatott a Bioshockkal. Bár a fejlesztés korai szakaszában még csak fogalmuk sem volt Rapture vízalatti világáról: ehhez hasonló pályát tartalmazott volna az Uncharted, de végül nem így lett.
1306484460

Lelépett az Uncharted mozi rendezője

"Kreatív különbségekre" hivatkozva távozott az Uncharted moziadaptációjának rendezője, David O. Russel, aminek hála nem csak a feltételezett színészgárda alakulhat át, de bizonytalan időre a projekt is parkolópályára állhat. A lap szerint az úriember és a Sony baráti hangulatban váltak el.
1305970200

Uncharted 3 - már durván fejlett a motion capture

A Naughty Dog büszkén beszél arról, hogy manapság már mennyire fejlett motion capture eljárásokkal dolgoznak, s hogy ebben a tekintetben az Uncharted 3 már a konkurencia előtt jár. De nagyon helyesen arról sem feledkeznek meg, hogy ez nem éppen volt mindig pontosan így...