Mass Effect 2

A Star Wars: Knight of the Old Republic alkotóinak népszerű szerepjátéka folytatódik, PC-n és Xbox 360 konzolon.
1352799861

Frostbite 2 motorra épít az új Mass Effect is

A BioWare blogján a montreali stúdió igazgatója erősítette meg, hogy az új Mass Effect immár náluk készül, ráadásul a Frostbite motorra épül. Az úriember szerint számíthatunk rá, hogy belenyúlnak az eddig ismert formulába, viszont a jól ismert alappilléreket nem rombolják le.
1352232235

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!
1351965646

Traileren a Mass Effect Trilogy

Ha van még olyan élő ember, aki nem próbálta volna ki a Mass Effect-sorozatot, az valószínűleg tegnap született; mindenesetre neki és a vérbeli fanoknak szól a jövő héten megjelenő gyűjtemény, mely mindhárom részt tartalmazza egyetlen dobozban.
1351859410

Mass Effect Trilogy - megvan a PS3-as dátum

A BioWare eddig a percig adós volt a PlayStation 3-as Mass Effect Trilogy megjelenési dátumával. A Sony konzoljának tulajdonosai egy hónappal később kapják kézhez a csomagot, mint az xboxos és a PC-s kollégák. Az alapjátékon felül számos DLC-t is tartalmaz a csomag.
1351234800

Hosszan mozog a Mass Effect: Paragon Lost

Érdekesen időzítik a Mass Effect: Paragon Lost megjelenését, ugyanis pont négy nappal karácsony után került a boltokba, hogy még véletlenül se tekinthessük meg a nagy ünnepi punnyadás alatt. Talán úgy gondolták, majd elkölthetjük erre a nagyitól kapott zsebpénzt.
1351177254

Új forgatókönyvírót kapott a Mass Effect-film

A Legendary Entertainment megbízásából Morgan Davis Foehl írja a Mass Effect-film forgatókönyvét, legalábbis jelen állás szerint. A BioWare sci-fi eposzából készült mozi írója maga is nagy rajongója a szériának, és igazán akciódús alkotást helyezett kilátásba. A rajongók fellélegezhetnek?
1350723600

Shepard nem szerepel a Mass Effect 4-ben

A BioWare többször is hangoztatta, hogy a Mass Effect-trilógiát lezártnak tekinti a stúdió, és bármit is csinálnak ebben a világban a jövőben, abban nem lesz része Shepard kapitánynak. Az viszont mindenképpen érdekes, hogy már viszonylag nyíltan beszélnek a folytatásról.
1349696539

Elkészült az első rajongói Mass Effect-film

Megérkezett az első Mass Effect-film, az élőszereplős, YouTube-on megtekinthető alkotást a rajongók ütötték össze. Ennek ellenére - vagy épp ezért - a megvalósítás profi, mindenkinek érdemes rá vetnie egy pillantást, aki kíváncsi a Mass Effect előzményeinek megfilmesített változatára!
1348743652

Novemberben jön a Mass Effect Trilogy

A BioWare bejelentette, hogy november folyamán lát napvilágot a Mass Effect Trilogy PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A csomagban helyet kap az összes Mass Effect-játék egyetlen dobozba zsúfolva, s maga a külalak is prémium minőségűnek ígérkezik. Remek gyűjtemény!
1348043400

Friss Mass Effect 3-tartalmak, új Mass Effect-játék

A BioWare korántsem végzett a Mass Effect 3-mal: további egyjátékos és többjátékos tartalmak érkeznek, ezen kívül pedig komoly terveik vannak a jövőre nézve. Casey Hudson még legalább egy új Mass Effect-játék készítését felügyeli majd, más dolgok mellett.