Battlefield: Heroes

A Battlefield: Heroes egy Play 4 Free, azaz teljesen ingyenes multiplayer játék, mely a klasszikus Battlefield játékok nyomán készült, azúttal azonban képregényfigurákkal. Érdekes!
Típus: FPS, Multiplayer

HWSW: Költségcsökkentés és megújulás és EA-nél

A gyenge karácsonyi forgalom miatt nőtt az EA vesztesége, a megújulásra szükség lenne, azonban a körülmények ezt szinte lehetetlenné teszik - írja a HWSW.

Még lehet jelentkezni a Battlefield: Heroes bétájára

A DICE hamarosan újabb tömegek előtt nyitja meg a Battlefield: Heroes zárt bétáját. A tesztre bárki jelentkezhet, csak egy regisztráció szükséges.

Budapesti pálya is lehet a Battlefield Heroes-ban

A Battlefield: Heroes készítői a játék hivatalos fórumán nyilvánosságra hozták a majdani pályák listáját. A felsorolásban szerepel Budapest is!

Újabb ingyenes Battlefield-játék készül

A Battlefield: Heroes egy ingyenesen játszható, világháborús játék a sorozat legfontosabb ismérveivel. Úgy tűnik, az EA több projektet is építene az új üzleti modellre.

Újabb hírek a Battlefield: Heroes háza-tájáról

James Salt, a Battlefield: Heroes producere bejelentette, hogy a megszaporodott háttérmunkák miatt felfüggesztik a játék béta tesztelését.

TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!

Újabb Battlefield: Heroes kedvcsináló érkezett

Rejtély egyelőre, hogy mikorra tervezi az EA a Battlefield: Heroes megjelenését, de kedvcsináló videókból szerencsére nincs hiány: újabb másfélperces példány érkezett.

Battlefield: Heroes - zárt marad

EA DICE egyik producere, Ben Cousins nyilatkozott a gamesindustry.biz oldalnak legújabb ingyenes játékukról, a Battlefield: Heroesról.

Új Battlefield: Heroes kedvcsináló érkezett

Bár a népszerű és sokak által várt Battlefield Heroes megjelenése egyre csak eltolódik, ennek ellenére folyamatosan kapjuk az újabbnál-újabb előzetes videókat.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.