Battlefield: Heroes

A Battlefield: Heroes egy Play 4 Free, azaz teljesen ingyenes multiplayer játék, mely a klasszikus Battlefield játékok nyomán készült, azúttal azonban képregényfigurákkal. Érdekes!
Típus: FPS, Multiplayer

Hárommillió játékosnál tart a Battlefield: Heroes

Mára több, mint hárommillióan regisztráltak maguknak Battlefield: Heroes hozzáférést, tudtuk meg az Electronic Arts legutóbbi bejelentéséből.

Kétmillió Battlefield Heroes játékos

Az EA örömmel jelentette, hogy a Battlefield Heroes regisztrált játékosainak a száma elért a kétmilliót, és ennek örömére egy vadi új pálya is érkezik.

Mégsem lesz konzolos Battlefield Heroes

Tegnap beszámoltunk róla, hogy konzolokra is megjelenhet a Battlefield Heroes, ám ma az Electronic Arts egyik embere elmondta, hogy csak egy hiba történt.

Konzolokra is megjelenik a Battlefield Heroes?

Az Electronic Arts oldalán egy érdekes információra bukkanhatnak a szemfülesek, ugyanis a megjelenések között szerepel a konzolos Battlefield Heroes.

Nincsen kedd galériafrissítés nélkül!

Battlefield: Heroes, Bionic Commando, Dantes Inferno, Sacred 2, Star Trek, Star Wars, Terminator Salvation, The Beatles és még sok más kedd estére!

Új pálya érkezik a Battlefield: Heroes-hoz

Nincs sok hátra a Battlefield: Heroes hivatalos startjáig, viszont a béta teszt addig is dübörög tovább, miközben újabb pályák érkeznek a játékhoz.

Nyáron jelenik meg a Battlefield: Heroes

Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy nyáron lesz elérhető a Battlefield: Heroes nyílt béta tesztje, vagyis akkor lesz elérhető a játék bárki számára.

Battlefield: Heroes Béta teszt

Üdvözlet drága feleim, azért gyűltünk itt ma össze, hogy szörnyülködjünk kicsit. Én legalábbis nem tudom abbahagyni eme utóbb említett művelet folyamatos gyakorlását, mióta élőben kipróbáltam, játszottam, bétateszteltem az Electronic Arts legújabb fattyát, mely a gazdasági válság jegyében nem egyszerre, hanem apránként üríti majd ki sokak pénztárcáját.

Újraindult a Battlefield: Heroes bétatesztje

A minap újraindult a Battlefield: Heroes zárt bétatesztje: a kulccsal már rendelkezők újra felhasználhatják belépőjüket, a többieknek pedig még mindig nem késő regisztrálni!

Információk és látnivalók az új Battlefieldekről

Megérkeztek az első információk a Bad Company folytatásáról, kitűzték a Heroes érkezési dátumát, továbbá bemutatták a Battlefield 1943-at is.