Battlefield: Heroes

A Battlefield: Heroes egy Play 4 Free, azaz teljesen ingyenes multiplayer játék, mely a klasszikus Battlefield játékok nyomán készült, azúttal azonban képregényfigurákkal. Érdekes!
Típus: FPS, Multiplayer

Év végén indul a Battlefield Heroes

Az EA által fejlesztett, ingyenesen játszható Battlefield Heroes az idei esztendő végén válik játszhatóvá, jelentette be John Riccitello.

Hétfőn jelenik meg az ingyenes Battlefield: Heroes

Június 30-án, vagyis most hétfőn fog megjelenni a DICE és az Electronic Arts közreműködésével készülő ingyenes új Battlefield játék, a Heroes.

Három új Battlefield játék van készülőben

A Bad Company még csak most fog megjelenni nálunk, de a készitők már lázasan dolgoznak, hogy a jövőben se legyen csatamező hiányunk.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Már lehet jelentkezni a Battlefield: Heroes bétára

Hamarosan indul a legújabb Battlefield epizódnak, a Heroes-nak a béta tesztje, melyre ma végre megnyílt a regisztráció is. Nevezzen mindenki bátran!

Battlefield: Heroes - ízlés szerint öltöztett hősök

A Digital Illusions méltán népszerű sorozata idén két résszel is bővül: június végén érkezik a bámulatosan kinéző Bad Company, később pedig a teljesen ingyenes Heroes!

Hamarosan indul a Battlefield: Heroes bétája

Az EA gondozásában készülő ingyenes multiplayer játék, a Battlefield Heroes bétatesztje hamarosan elkezdődik, egészen pontosan május 6-án.

Két pályával startol a Battlefield: Heroes

Ben Cousins, a Battlefield: Heroes producere elárulta, hogy ingyenes játékuk megjelenésekor csupán két pálya lesz játszható - hogy miért, az most kiderül.

Battlefield: Heroes - megtekinthető az első videó

Végre megérkezett az első Battlefield: Heroes előzetes videó: az in-game jelenetek alapján úgy tűnik, egy igen színes, vicces és szórakoztató játékot kapunk az EA-től.

Battlefield: Heroes

A Crysis csúfosat bukott tavaly, az ünnepek előtt az Egyesült Államokban mindössze 86000 darabot sikerült belőle eladni. Sokan úgy gondolják, tényleg leáldozott a PC-s játékoknak, a pénztárca már nem bírja sokáig az egyre nagyobb és nagyobb gépigényeket, sőt a warez is ezen a platformon a legerősebb. Az Electronic Arts talán pont ezért is kísérletezik most új stílussal, melynek egyik első darabja a Battlefield: Heroes.