Guitar Hero: On Tour

Kizárólag Nintendo DS-re készülő Guitar Hero játék saját eszközzel, mely szintén csak a kézikonzolhoz lesz kapható.

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.

Játéktermekbe költözik a Guitar Hero

Hivatalosan is bemutatták a Guitar Hero Arcade-et, mely a népszerű gitáros játék játéktermi változata lesz az Activision és a Konami közös projektjeként.

Guitar Hero - tömegével jönnek az új részek

Eddig is csak úgy kapkodtuk a fejünket a Guitar Hero bejelentések után, most meg már pláne, hogy ezt fogjuk tenni - 2010-re évi 9 új részt terveznek!

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

A héten megjelenő játékok listája

Halott a PC-s és nextgen konzolos felhozatal, az igazi sztár így a Nintendo DS lesz a héten, olyan címekkel mint a Guitar Hero: On Tour vagy az Imagine Rock Star.

Guitar Hero: On Tour - a Nintendo DS verzió

Mint tudjuk, hamarosan a kézi konzolok is részesülnek a Guitar Hero nyújtotta élményből, ennek örömére tekintsük meg a DS-re készített változatot.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Bejelentették a Guitar Hero: On Tour-t

A pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül DS-exkluzív Guitar Hero! Az On Tour alcímet viselő játék teljesen egyedi módon lesz irányítható.

Nintendo DS-exkluzív Guitar Hero készül

Az már bizonyos, hogy az Activision Blizzard új Guitar Hero epizódot készít kizárólag Nintendo DS-re, az első pletykák szerint pedig nem is akármilyet!