This is Vegas

PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készült akciójáték a Midway és a Surreal párostól - a játszóterünk ezúttal Las Vegas lesz, a kaszinók és a vad csajok hazája.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

This is Vegas

Amikor a Surreal Software és a Midway február elején bejelentette a This is Vegas-t, első blikkre mindenki egy kaszinós GTA klónt látott benne. Közben rájöttünk, hogy részben igazuk van, de azért annyira mégsem. Mindjárt megmagyarázom.

This is Vegas - friss képek és trailer

Mindenki úgy ismeri Las Vegas-t, mint a Bűn Városa. Ne hagyjuk, hogy békés, családszerető, biztonságos hely legyen - legalábbis ne a This is Vegas-ban!

This is Vegas - premier képek a galériában

Megérkezett az első hat kép a tegnap bemutatott This Vegasról: a kaszinós GTA az idei év végén jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

This is Vegas premier - a kaszinós GTA

A Surreal és a Midway bejelentette legújabb közös játékát, a This is Vegas-t, mely első blikkre egy amolyan kaszinós GTA lesz, közben meg azért mégsem.