G.I. Joe: The Rise of Cobra

A 2009-es G.I. Joe mozifilm alapján készített játék, melynek minőségéért az Electronic Arts felel, persze szigorúan együttműködve a jogokat birtokló Hasbro szakembereivel.

G.I. Joe: jön a folytatás

Kevés film éri meg, hogy közvetlenül a bemutatója után bejelentsék a második részét. Nos, a G. I. Joe-val ez most megtörtént.

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Global Integrated Joint Operating Entity, röviden G.I. Joe. Egy olyan különleges katonai alakulat, mely a világ bizalmát élvezve a ma létező legmodernebb és legpusztítóbb fegyverekkel lép csatába a nyugat békéjét fenyegető terrorszervezetek ellen. Örök ellenségük, a Cobra most minden korábbinál nagyobb veszélyt jelent, legyőzésükhöz pedig rád is szükség van!

Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Újabb videócsokor a kiállításról

Nem számoltam, hányadik összeállításnál járunk, azt viszont biztosra veszem, hogy volt eddig is néznivalótok. Ha végeztetek, itt az újabb adag!

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

GDC 2009: Az utolsó videó dömping

Azt hittük a GDC végeztével már semmi sem lephet meg minket, ám a fejlesztők a bemutatók legjobbjait a show végére hagyták.

Az első képek a G.I. Joe játékról

Az EA Games nyilvánosságra hozta az első képeket a G.I. Joe játékról, amely a Rise of Cobra nevet viseli majd, és még az idei esztendőben megjelenik.

Augusztus 7-én jelenik meg a G.I. Joe játék

Még a tavalyi esztendőben beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts gondozásában készül a G.I. Joe játék, ma pedig megtudtuk a megjelenési dátumot is.