Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

  • Írta: billadama
  • 2009. július 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.
Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.

Idén július 22-26-ig tart majd a San Diegoi Comic-Con. Igaz ez nem éppen tipikus játék kiállítás, de azért az Electronic Arts ebből sem szeretne kimaradni. Lássuk mit is tervez.

A rendezvény helyszínén lesz egy standja ahol a Brutal Legend, Dante's Inferno, Dead Space Extraction, G.I. Joe: The Rise of Cobra, The Saboteur és Warhammer Online: Age of Reckoning produktumait fogja népszerűsíteni. Ezen felül a Hilton San Diego Gaslamp Quarter  szállodában berendez egy úgynevezett játszószobát ahol Xbox 360-on lehet a Dragon Age: Origins, a Left 4 Dead 2, a Battlefield: Bad Company 2 és a Battlefield 1943 játékokkal játszani.


De a kiadó nem éri be ennyivel, minden nap előadásokat is fog tartani. Az első nap a Dante's Inferno kerül majd terítékre. A játékról Jonathan Knight producer, Ash Huang művészeti vezető, Brandon Auman , és Christos Gage írók, valamint Victor Cook rendező beszélnek majd. Elmondják milyen nehéz is volt egy klasszikust játék formájában megjeleníteni, beszélnek nehézségekről és sikerekről is.


Pénteken a Dead Space Extractioné lesz a főszerep. Itt Chuck Beaver producer, Ben Templesmith illusztrátor és Antony Johnston író beszél erről az epikus játékról, és a Wii exkluzív részről. A szombatot a The Saboteur-nek tartogatják, ahol Pandemic Studios-tól Tom French vezető designer és Chris Hunt művészeti vezető ismertetik e játék újításait. A zárónapot pedig az Army of Two: The 40th Day kapta meg. A játékról Reid Schneider producer, és Alex Hutchinson kreatív igazgató nyilatkoznak majd. 

Nos igazán nem mondhatjuk, hogy az EA elaprózta volna, szép kis csokrot kapunk tőlük.  Minden esetre igazán meg lehetünk elégedve a teljesítményével, reméljük sok újdonságra is fény derül majd.
6.
6.
Mathia$
Inenn 6-7játék nekem tuti cucc az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
vuliem
4.
4.
Takuma Sato
Dante's Infeno-t a népnek!!!!!!!!!!!!!!!!44
3.
3.
simon 555
de irigylem most az amerikai akat:P
2.
2.
Gunner23
Van benne valami... Mondjuk az E3 iden ujra szinvonalasra sikerult.
1.
1.
Gael
Ez a Comic Con majd szepen odacsesz az osszes tobbinek par even belul.Egyre jobban szeretik a kiadok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...