Augusztus 7-én jelenik meg a G.I. Joe játék

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Még a tavalyi esztendőben beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts gondozásában készül a G.I. Joe játék, ma pedig megtudtuk a megjelenési dátumot is.
Még a tavalyi esztendőben beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts gondozásában készül a G.I. Joe játék, ma pedig megtudtuk a megjelenési dátumot is.


Az EA sajtóközleménye szerint egy nagyszerű kaland játék vár majd ránk, amely nem csak a G.I. Joe rajongókat fogja igazán lekötni. Megtudtuk, hogy a játék a film eseményei után fog játszódni, így nem kell félnünk egy kevésbé sikeres átirattól. A közlemény szerint a megjelenés dátum a film premierjének időpontja lesz, ami nem más, mint augusztus 7-e, a célplatformok pedig a PS2, PS3, X360, PSP, DS és Wii. Személyi számítógépekre szánt változatról még nem esett szó.
6.
6.
tomika2009
én x360 fogom nyomni de remélem ki jön pcre is
5.
5.
Optimus Prime
"G.I.Joe - The Real American Hero! G.I.Joe!!!" XD

Itt is várható hogy a játékban a filmes színészek adják majd a hangjukat? Mert akkor Eccleston lévén jó lesz.
4.
4.
suti_88
ha fps lesz akkor kötelező hogy mejelenjen pc-re...ha gow szerű, akkor nem feltétlen, de tök felháborító hogy lövöldözős stuffokat nem akarnak megjelentetni az ős-platformon
3.
3.
wildláma
MI? Nehogymár! Minden szir-szarra kiadják de PC-re lehet hogy nem? Filmes áttirat ("mégha ez nem is az") mindig kiadnak mindenre mert azok mindig szarul sikerülnek, és hogy többenvegyék, mindenre fejlesztik!
2.
2.
KD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...