Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress

Folytatódik a kizárólag PSP-re megjelent Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - természetesen továbbra is csak a Sony marokgépén!

Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress

Gondolom emlékeztek rá, hogy tavaly írtam egy tesztet a játék első részéről, ami a nem véletlenül elhíresült Japán Anime sorozatból lett adaptálva. Akkor még teljesen lesokkolt a stuff grafikája, hangulata és egyébként is minden, amit nyújtani tudott. Igazából nem értem, hogy miért adtam rá ilyen kevés pontot, de most már nem számít, mert itt van nekünk a második rész, ami remélhetőleg szebb, jobb és élvezetesebb lesz, mint az elődje. Lássuk hát!

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!