Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress

Folytatódik a kizárólag PSP-re megjelent Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - természetesen továbbra is csak a Sony marokgépén!
1215727200

Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress

Gondolom emlékeztek rá, hogy tavaly írtam egy tesztet a játék első részéről, ami a nem véletlenül elhíresült Japán Anime sorozatból lett adaptálva. Akkor még teljesen lesokkolt a stuff grafikája, hangulata és egyébként is minden, amit nyújtani tudott. Igazából nem értem, hogy miért adtam rá ilyen kevés pontot, de most már nem számít, mert itt van nekünk a második rész, ami remélhetőleg szebb, jobb és élvezetesebb lesz, mint az elődje. Lássuk hát!
1214235600

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.
1209894300

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.
1208889600

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.
1203715740

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!