Damnation

A Damnation egy PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra megjelenő, izgalmas és érdekes látványvilággal megáldott akciójáték a Codemasters, a Blue Omega és a Demiurge trió kezei közül.
Típus: Akció

Videócsokor a New York-i Comin Con kiállításról

A New York-i Comic Con-t a hétvégén rendezték meg, ahonnan számos új trailert kaptunk, s ahol még több gameplay felvétel készült.

Jövőre jelenik meg a Damnation

A Codemasters figyelő tekintete alatt a Blue Omega által fejlesztett játék eredeti megjelenési dátuma december lett volna, ám elhalasztották a boltokba kerülést.

Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Damnation

A huszadik század elején járunk egy alternatív múltban, ahol immáron negyven éve tart az amerikai polgárháború. Az északi szövetségi államok és a konföderáció közötti véres csatározás teljesen megváltoztatta Amerika földjét, a világ egy merőben más arcát mutatja már, mint amit mi ismerünk. Azonban bárhogy is alakuljon a vége, a fegyvergyárak, illetve azok milliárdos igazgatói mindenképpen nyernek a dolgon.

Damnation - trailer és honlap

A Codemasters egy újabb videóval lepte meg a rajongókat, amely a Damnation hivatalos trailere, valamint elindult a játék honlapja is, ami egyelőre elég szegényes.

A harmadik csokor Comic-Con 2008 videó

Befutott a harmadik csokor videó a Comic-Con 2008 kiállításról - van itt mindenféle gameplay, mi szem-szájnak ingere, tessék szépen meglesni őket!

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

Damnation - epikus csaták

A Codemasters vigyázó felügyelete alatt készül a hatalmas bejárható pályákkal és akciódús játékmenettel felruházott Damnation, amelyből 15 új kép csodálható meg.