BioShock 2 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2007 egyik legjobb FPS-ének, a BioShocknak a folytatása a 2K Games és a 2K Marin jóvoltából. Nem igazi BioShock, de azért rossz játéknak sem neveznénk.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential júliusi címei

Bár maga a Sony még nem erősítette meg: kiszivárogtak a PlayStation Plus katalógusába érkező videójátékok és azok is, amiktől el kell majd búcsúznunk!

A Take-Two szerint már jövőre megjelenhet a Grand Theft Auto VI

A kiadó közzétette legújabb éves pénzügyi jelentését és terveit, amely azt sugallja, hogy a Grand Theft Auto VI már 2024 folyamán a boltokba kerülhet. A Take-Two az idei pénzügyi évben rekordösszegű bevételre számít.

Rendezőre lelt a BioShock-film és a Horizon: Zero Dawn-sorozat

Izgalmas hírek záporoznak a Netflix irányából. A régóta ígért, de a streamingszolgáltató alatt végre újra szárnyra kapó BioShock-mozi és a Horizon: Zero Dawn tévés adaptációja is megtalálta a rendezőjét.

Ezen a héten BioShock-kollekcióval készült az Epic Games Store

Az Epic Games Store nagy nyári vásárának második hete is megkezdődött. A Borderlands 3-at a BioShock: The Collection váltja, amellyel egyszerre három játékot is megszerezhetünk.

Problémák vannak a BioShock 4 fejlesztése körül

A legfrissebb szóbeszédek szerint nagyon nem halad jól a három évvel ezelőtt bejelentett új BioShock-játék fejlesztése. Többen is otthagyták a Cloud Chamber csapatát, ráadásul a 2K Games sem elégedett a projekt haladásának ütemével.

BioShock-film készül a Netflixnél

A BioShock próbált már átlépni a játékok világából a filmekébe, de az a terv végül kútba esett. Most úgy látszik, a Take-Two Interactive és a 2K ismét nekirugaszkodik az ötletnek, ezúttal a Netflix segítségével.

Az 1960-as években játszódik a BioShock 4?

A Sacred Symbols házigazdája, Colin Moriarty a műsora legutóbbi adásában elhintette, hogy mikor és hol játszódik majd a Cloud Chamber fejlesztésében készülő következő BioShock-epizód.

Az Unreal Engine 5 hajtja majd az új BioShockot?

Ismét egy álláshirdetés ágyazott meg a legújabb BioShock-pletykának, ami szerint könnyen lehet, hogy a méltatlanul hanyagolt széria következő epizódja alatt már az Unreal Engine 5 dolgozik majd.

Nyílt világhoz értő írót keresnek az új BioShockhoz

Néhány álláshirdetésnek hála egy dolgot biztos le tudunk szűrni a következő BioShock kapcsán: dolgoznak rajta. Az, hogy milyen pozíciókra keresnek embert, talán megvilágíthatja, milyen irányba indulnak a játékkal.

Így fut Switchen a BioShock: The Collection

Már több mint egy hete elérhető a Nintendo hordozható konzoljára is a BioShock: The Collection, így akár útközben is elmerülhetünk (haha) a Rapture és Columbia által nyújtott kalandokban.