50 Cent: Blood in the Sand

Folytatódik a 50 Cent szereplésével készült akciójáték, a Bulletproof. Az első rész pocsék volt, remélhetőleg a második rész játszhatóbb lesz.
Típus: Akció, Bandázós

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.

Megmenekült a 50 Cent II: Blood in the Sand

Sok más jó játék mellett az Activision Blizzard 50 Cent új játékától is megvált, és sokáig úgy nézett ki, hogy derék rapperünk kalandjai senkit nem érdekelnek...

E3 2008: A kilencedik videócsokor

A kilencedik összeállításban olyan videókat láthattok, mint a Disciples 3, Pure, Age of Booty, Unreal Tournament 3, The wheelman vagy az Eternal Sonata.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

50 Cent keményebb, mint valaha

A nagyszájú rapper újra egy videójáték főhősévé válik. Két új videó érkezett az idén megjelenő 50 Cent: Blood on the Sand című akciójátékból.

50 Cent II: Blood in the Sand - az első képek

Az Activision Blizzard kiadta az első képeket a szánalmasan pocsékra sikerült 50 Cent folytatásából. A második rész a Blood in the Sand alcímet fogja viselni.

Folytatódik a 50 Cent: Bulletproof

Annyira jó volt az a 50 Cent: Bulletproof, hogy muszáj lesz neki folytatást csinálni. Szerencsére az Activision Blizzard nem húzza sokáig az idegeinket: jön a második rész!