Alpha Protocol

A SEGA és az Obsidian legújabb játékában, az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynököt kell irányítanunk, aki munkájából kifolyólag mindenféle életveszélyes ügybe keveredik.

Elkészült Alpha Protocol, júniusban megjelenés

Az Obsidian Entertainment kémkedős szerepjátéka három évvel a bejelentése után végre elkészült, s június elsején jelenik meg mindhárom platformra.

Baráti másolásvédelemmel jön az Alpha Protocol

A Sega részletesen is ismertette, hogy az Alpha Protocol PC-s verziója milyen DRM-et fog használni: a Uniloc baráti megoldásnak tűnik, remélhetőleg nem csalódunk benne.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

Alpha Protocol - karakteres videóáradat

Az elmúlt héten egy raklapnyi előzetes érkezett az Alpha Protocolról, melyek szinte mindegyike az Obisidian akció-szerepjátékának legfontosabb szereplőit mutatja be.

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Május végén jön az Alpha Protocol

Megint kitűzték az Alpha Protocol megjelenési dátumát, ráadásul ezúttal napra pontosan - reméljük, több késésről már nem kell beszámolnunk a jövőben.

Megint csúszik az Alpha Protocol

Úgy néz ki, az Obsidian Entertainment lopakodós akció-szerepjátéka versenyre kelt a Gran Turismo 5-tel, már ami a csúsztatásokat illeti.