Thief PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A sunyizós-lopakodós Thief sorozat legújabb része, ezúttal az Eidos Montréal Studio gondozásában. Emlékeztek még milyen jól szórakoztunk az első részekkel? Nem semmi napok voltak!
1396450800

Furcsa bug az új Thiefben

Több játékos is arra panaszkodik, hogy eltűntek vagy rosszak a mentései az új Thiefben. A Square Enix már vizsgálja a hibát, és igyekszik a lehető leghamarabb előrukkolni a javítással.
1395772200

Blogajánló: Vendégszerkesztő Special Edition

A legutóbbi blogajánlóval akaratunkon kívül, de elég nagy vitát kavartunk, ezért úgy gondoltuk, ezúttal a háttérbe vonulunk, és négy vendégszerkesztőnek adjuk át a stafétát. Lássuk őket!
1394805600

Jól sikerült az amerikai játékpiac februárja

Összességében növekedett az amerikai játékpiac februárban, igaz, ez a növekedés csak a hardvereladásoknak tudható be. A PS4 eladott darabszámban, az Xbox One-ban bevételben első.
1394528400

Brit toplista: élen nyitott a South Park

Tarolt a brit toplistán a South Park: The Stick of Truth, a játék rögtön az első helyen nyitott, és így az új Thiefet is kiverte a nyeregből. A hét másik újonca egy Pac-Man-játék volt, de az nem fért be a legjobbak közé.
1394026200

Leépítések a Thief fejlesztőinél

Nincs abban semmi meglepő, hogy egy AAA-kategóriás alkotás elkészültével a stúdió megválik a feleslegessé vált dolgozóktól. Pont ezt történik most az Eidos Montreal háza táján: nemrég 27 emberkét bocsátottak el.
1393864200

Brit toplista: első helyen a Thief

Egy csomó friss megjelenés jutott a múlt hétre, ennek megfelelően a legfrissebb brit toplistán is történt néhány érdekesebb változás. Ahogy az várható volt például, a Thief kapásból az első helyen nyitott.
1393510639

Thief teszt

Garrett immáron tizenhat éve szegi meg a bibliai tízparancsolatot. A „ne lopj” esetünkben nem mérvadó, a lopakodós műfaj néhány trónkövetelője már annál inkább az. A Thiefet össze fogjuk hasonlítani velük, s megbűnhődik tetteiért.
1393344000

Thief - már a folytatásról beszélnek

Európában még meg sem jelent az új Thief, de a fejlesztők már arról beszélnek, hogy elképzelhető a folytatás is. A játékon nem fog múlni a dolog állítólag, a játékosok reakcióin már annál inkább.
1393260163

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két nagyon fontos megjelenésünk is lesz ezen a héten, elvégre érkezik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, és a Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC-je is megjelenik PC-re és PlayStationökre.
1393236036

Thief - Mantle-patch csak márciusban

A Thief lesz a második olyan játék, amely támogatja az AMD új API-ját A korábbi ígéretekkel ellentétben a héten megjelenő játék számítógépes verzióját csak a következő hónapban vértezik fel Mantle-támogatással.