Viva Pinata: Trouble in Paradise

Az édességgel töltött szupercuki állatkák a Party Animals kiegészítőt követően egy teljesen új résszel térnek vissza közénk! A te világod, a te Pinatád :).
Típus: Állatkertes, Arcade, Életszimulátor

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A második videócsokor

Újabb videócsokor, amelyben olyan címek szerepelnek, mint a Fallout 3, Viva Pinata, Mirrors Edge, Final Fantasy XIII, Fable 2 és Prince of Persia.

E3 2008: Microsoft sajtókonferencia élőben!

Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.

Megjelenési dátumot kapott a Viva Pinata 2

Az egyelőre kizárólag Xbox 360-ra készülő Viva Pinata: Trouble in Paradise szeptember ötödikén kerül boltokba - jelentette be a Microsoft a minap.

Az első Viva Pinata: Trouble in Paradise trailer

Megérkezett az első trailer a legújabb Viva Pinata epizódból, amely a Troble in Paradise nevet viseli, és feledhetetlen szórakozást kínál a játékosoknak.

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Viva Pinata: Trouble in Paradise

Az Xbox 360 elsőgenerációs játékkínálatából talán egyik példány sem volt olyan megkapó, mint az igazából besorolhatatlan stílusú és tervezésű Viva Pinata. Hihetetlen innováció, gyönyörű grafika, szeretetteljes báj és – nem utolsó sorban – hihetetlen addiktivitás jellemezte a Rare programját. 2007-ben számítógépeinkre is ellátogatott, megmutatva, hogy bizony a hölgyeknek is van keresnivalójuk winchesterünk „Játékok” mappájában.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Viva Pinata 2 - premier screenshotok

Az édességgel töltött szupercuki pinaták a Party Animals kiegészítőt követően egy teljesen új résszel térnek vissza közénk - ebből érkeztek meg az első képek.