F1 2010 PC, PS3, X360

A sokadik Playstation-exkluzív Formula 1 játék után a 2010-es évadot immáron a többi platform hívői is élvezhetik, köszönhetően a Codemasters-nek, aki sikeresen elhappolta a játék jogait a Sony-től.
Típus: Autóverseny, F1

F1 2010

A nyolcszáz lóerős motorok felbőgnek, a lámpák kialszanak és az új fejlesztésű autócsodák nekiiramodnak. Elstartolt az idei F1-es szezon, ám videojátékos fronton sokkal nagyobb kaliberű helyzetképnek számít az, hogy a Codemasters jóvoltából érkezik az idei szezont feldolgozó Forma 1-es játék, minden lehetséges platformra.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

F1 2010 - az első gameplay jelenetek

Az IGN jóvoltából megérkezett a Codemasters Forma 1-es játékának első videója, mely tartalmaz némi gameplay jelenetet is a fejlesztők folyamatos narrálása mellett.

GDC 10: Giga adag screenshot a kiállításról

Annyi screenshotunk van a Game Developers Conference-ről, hogy még a lista átolvasása is külön program. Ja, és csak szupersztár címek vannak benne!

GDC 10: Szeptemberben jön az F1 2010

Szeptemberben kerül boltokba az F1 2010, mely a következő Forma 1-es szezont dolgozza majd fel - igen annyira új, hogy lesz benne Schumacher is.

GDC 10: Bemelegítő screenshotok kapunyitáshoz

Mindjárt indul az idei Game Developers Conference, mi pedig nem is ünnepelhetnénk meg ezt máshogyan, mint egy nagy adag screenshottal!

Két Forma 1 játékon is dolgozik a Codemasters

A Codemasters jelenleg két Forma 1 játékon is dolgozik, azonban az elsőként PC-re, PS3-ra és X360-ra bejelentett szimulátor már nem jelenik meg idén.

Multiplatform lesz a 2009-es Formula 1 játék

A sok éves Playstation 3 exkluzív Formula 1 részek után a 2009-es évadot immáron a többi platform hívői is élvezhetik, köszönhetően a Codemasters-nek.