Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia mozifilmmel együtt megjelenő játék sokban hasonlít majd az eredeti trilógiára, de kapunk újításokat is.
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1618394400

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
1597910400

Novemberben Prince of Persia-remake-et kapunk?

Újabb árulkodó jelek bukkantak fel az interneten egy lehetséges Prince of Persia-újrakeverésről, amit ezúttal a belsős információiról elhíresült Jason Schreier is megerősített, szóval van okunk a bizakodásra.
1588680000

Úton az új Prince of Persia?

Úgy tűnik, hogy hamarosan újjáéledhet egy klasszikus, közkedvelt játéksorozat. A Ubisoft beregisztrált egy domainnevet, amely egyértelműen a Prince of Persia hatodik epizódjához tartozik.
1561712410

Nem a Prince of Persia alkotóján múlik az új rész

A Barcelonában tartott Gamelab rendezvény vendége volt Jordan Mechner, aki épp a közel 30 évvel ezelőtt készült első Prince of Persia fejlesztéséről írt könyvét mutatja be. A bemutató után a rajongók is kérdezhettek tőle.
1538463600

A Ubisoft nem feledkezett meg a Splinter Cellről

Serge Hascoet, a Ubisoft CCO-ja a Game Informernek adott interjúban elmondta, sem a Splinter Cellről, sem a Prince of Persiáról nem feledkeztek meg, de jelenleg más projektek egyszerűen elveszik az erőforrásokat tőlük.
1515754848

A Prince of Persia atyja feltámasztaná a sorozatot

Bár az előző generációban sikeres és ismert sorozat volt a Prince of Persia, hét éve parkolópályán van. Habár a játék atyja, Jordan Mechner a Twitteren arra utalt, hogy visszatérhet a cím, a Ubisoft egyelőre cáfol.
1472658610

Ezeket kapják szeptemberben a PS Plus-tagok

A Sony is alaposan megnyomja az iskolakezdést, szeptemberben két különösen jó játékot tölthetnek le a PlayStation Plus-előfizetők PS4-re. Az egyik a sikergyáros Journey, a másik a Lords of the Fallen.
1441717245

Ezek a régi Ubisoft-játékok jöhetnek Xbox One-ra

A Ubisoft az elsők között támogatta a Microsoft tervét, miszerint a korábbi Xbox 360-as címeket Xbox One-on is játszhatóvá teszik. A franciák most a rajongókat kérdezik, hogy milyen címekkel szeretnének játszani.