Tenchu: Shadow Assassins , PSP

A Tenchu című vérbeli nindzsa-sorozat legújabb része, ezúttal kizárólag Wii és PSP konzolra. Sötétben lopakodás, dobócsillagok, mesteri katanaforgatás - ez az igazi nindzsa életérzés!
Típus: Akció, Kardozós, Lopakodós

Visszatérhet a Tenchu-széria?

Hosszú ideje már csak a kispadon üldögél a Tenchu-franchise, azonban az Acquire fejlesztőcsapat vezetője, Endo Takuma ennek ellenére továbbra sem mondott le a lopakodós sorozat feltámasztásáról.

Tenchu: Shadow Assassins

Ha azt mondom lopakodás, akkor a hardcore játékosoknak három cím fog rögtön beugrani: Metal Gear Solid, Splinter Cell és a Tenchu. Mindhárom gammának megvan a maga hangulata, atmoszférája, erőssége és gyengéje. Ezúttal az utóbbi sorozat új tagját vesszük nagyító alá - végre valahára a PSP tulajok is élvezhetik eme legendás címet!

GDC 2009: Itt az ötödik nagy screenshot adag

Bad Company 2, Huxley, Mass Effect 2, Prototype, Ride to Hell, Tenchu, Wolfenstein, és még sok más egyenesen a Game Developers Conference-ről!

A heti játékmegjelenések

A hét valószínűleg a Resident Evil ötödik részéről fog szólni, de akad más érdekesség is a játékmegjelenések között, így érdemes átfutni!

Ebéd utáni galériamánia a Gamekapcson

A mai felhozatal rövid, ám annál velősebb! Van Batman, Empire: Total War, Final Fantasy, Lost Planet 2, Stormrise és Tenchu 4 is - finom falat mindegyik!

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

Huszonnégy videó a pénteki vacsorához

Ma estére is videó-összeállítással készültünk Nektek, benne olyan játékokkal, mint a FEAR 2, a Halo Wars, a Marvel: Ultimate Alliance 2 vagy a Wanted.

Késő éjszakai galériamánia a Gamekapcson

Egy kis éjszakai nasi. 3 on 3 NHL, Ben 10, Grand Ages, Halo 3 DLC, Men of War, Star Trek Online, Tenchu 4, The Sims 3, UFC 2009 és Wallace and Grommit!

Sűrű tavaszt ígér a Ubisoft megjelenések terén

A Ubisoft márciusra több várva-várt cím kiadásával készül, így többek között a hónap végén érkezik az I Am Alive is, amely a kiadó egyik legfrissebb alkotása.

PSP-re is megjelenik a Tenchu negyedik része

Ugyan a Tenchu negyedik részét Wii-exkluzívként mutatták be, a Famitsu legutóbbi száma szerint PSP-re is megjelenik az új nindzsás Splinter Cell.